Nakon što je oduševio publiku na svojoj letnjoj turneji, Saša Matić ne zaustavlja se. Njegova nova destinacija je Skoplje, gde će 21. decembra održati veliki solistički koncert u Areni Boris Trajkovski. Ovaj događaj već privlači veliku pažnju fanova i medija, obzirom da je Saša poznat po svojim emotivnim nastupima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

LiveProduction3SasaMatic0903Highlight-1827.jpg
Live Production 


Pored priprema za koncert, Matić neumorno radi i na novom albumu, u saradnji sa Telekomom Srbija. Očekuje se da će novi materijal doneti neke od najupečatljivijih balada i hitova koji će, bez sumnje, brzo pronaći put do srca publike.

LiveProduction3SasaMatic0903Highlight-2059.jpg
Live Production 


Ulaznice za koncert u Areni Boris Trajkovski su već u prodaji, a s obzirom na Sašinu popularnost i prethodne rasprodane koncerte, očekuje se da će i ovaj događaj privući veliki broj posetilaca, kako iz Makedonije, tako i iz okolnih zemalja.

Svi koji žele da budu deo ovog muzičkog spektakla trebali bi požuriti sa rezervacijom svojih mesta.

LiveProduction3SasaMatic0903Highlight-2128.jpg
Live Production 


Saša Matić, svojim jedinstvenim glasom i emotivnim interpretacijama, garantuje da će koncert u Skoplju biti još jedan u nizu nezaboravnih večeri koje ostaju u trajnom sećanju publike. Ne propustite priliku da budete deo ovog izuzetnog muzičkog doživljaja.
- Rad na albumu je u punom jeku, a saradnja sa Telekomom nam omogućava da iskoristimo najnovije tehnologije kako bismo fanovima pružili nešto zaista posebno - izjavio je Matić.

LiveProduction3SasaMatic0903Highlight-2068.jpg
Live Production 


Takođe, u sklopu promocije nadolazećih događaja, u Saša će 08.marta.2025 održati koncert u Beogradskoj Areni.

Promo