Pevačica Azra Husarkić pre nekoliko godina privukla je veliku pažnju u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Iako je važila za velikog favorita, u jednom trenutka morala da napusti takmičenje, što je mnoge iznenadilo.

Kako je sada objasnila, na taj korak se odlučila zbog bolesti oca.

- Snimila sam pre dve godine jednu pesmu "Doćiće i tvoje vreme". Svako od nas ima svoj put u životu i svako ima svoj momenat kada će da ispliva njegov trud, rad i borba i da ispliva sve ono što radi i u ćemu želi da uspem, tako da mislim da je, 'ajde da kažem, došlo vreme da se predstavim u jednom novom izdanju i da svojoj publici predstavim ono što očekuju od mene. S obzirom na to da sam se puno puta povlačila, pa se vratim, tako da mislim da je sada vreme da svojoj publici mogu da dam 100% sebe. Nekako, bilo je dosta, dosta nekih životnih situacija u životu koje su me ometale da se fokusiram na svoju karijeru, a u tome svemu naravno i obrazovanje, škola... Uvek sam htela da završim fakultet uporedo sa svim onim što sam u muzici radila. Svih ovih godina sam prisutna na terenu, ali nije me bilo u ovom smislu da snimam nove pesme i da nekako prezentujem i pravim svoj identitet u muzici - rekla je ona pa se osvrnula na školovanje:

- Završila sam fakultet i tog momenta sam osetila da je vreme, da sam spremna da sebe 100% sam. Nikada nisam volela da radim neke stavri polovično i zatom sam se povlačila iz tog razloga. Htela sam da kada dođe momenat da se posvetim muzici, da to bude stvarno isključćivo i da uživam u tome.

Iz Zvezda Granda povukla se zbog zdravstvenog stanja svog oca, a kako ističe, ništa ne bi promenila i danas.

- Ne, ništa, nikada ne bih ništa promenila. U životu je jako bitno da šta god radite, u bilo kom momentu, ako u tom momentu osećate to, uradite bez razmišljanja i nikada se nemojte kajati za nešto što ste sami odlučili da tako bude. Sve što se dešavalo, dešavalo se sa razlogom. Svak moja odluka, pad, uspon, životna situacija koja se desila je trebala baš na taj način da se desi. Iz svega toga sam naučila lekciju, pokušavala u tom momentu da ispravljam greške i događujem sebe, tako da kada bih sada vratila vreme, ništa ne bih promenila.

Otkrila kako je Saša Popović reagovao na njenu odluku da napusti takmičenje.

screenshot-9.jpg
Kurir Televizija 

- Zaista sam imala jako lep odnos sa gospodinom Sašom Popovićem, još od početka, od 2015. godine kada sam se prvi put prijavila za Zvezde Granda. Nekako, zaista sam imala tu njegovu podršku s obzirom na to da sam tada pevala sevdah i da je to bilo za mnoge čudno, jer je nekako bila velika promena za publiku. Znam da je on zaista davao svoj maksimum da me podrži i da je bio uz mene. Isto tako znam da mu je bilo jako žao što sam napustila takmičenje, ali ja sam prvo njega nazvala i rekla sam mu svoje razloge i situaciju kako stoji. Gospodin Saša je sve od početka znao, bilo mu je naravno žao i pokušao je da nekako razmislim o tome. Nije me ubeđivao na način da odustanem od te svoje odluke, nego sam osetila da je zaista hteo da ostanem u tom takmičenju, ali eto to je tako bilo u tom momentu - ispričala je ona.

Kurir/Telegraf

 Bonus video:

Kurir Ceca ziri i u novoj sezoni emisije Zvezde Granda