Pop diva Jelena Karleušarazvela se pre nekoliko dana odDuška Tošića, što je tema o kojoj ne prestaje da se priča na estradi.

Naime, Jelena je gostujući na Kurir televiziji, izjavila da po statistici "žene nakon razvoda procvetaju, dok muškarci uglavnom propadnu".

- Ono što žene moraju da znaju, one koje se razvode, dobra stvar po statistici kažu da žene posle razvoda postanu prepi.., a muškarci obično puste stomak i oćelave.

sako-1.jpg
Printscreen 

Šta misli o njenoj izjavi, mediji su pitali njenog kolegu Šaka Polumentu, koji je imao samo lepe reči i za Jelenu, ali i za njenog bivšeg Duška.

- Duško je frajer, nisam ga video u zadnje vreme. Mislim da je on dobar frajer, i dobro se oblači. Par puta je bio na mojim gostovanjima. Vidim da ima neki autoritet svoj, ima neke muške kodekse, što mi je jako drago. Volim ljude koji su i te kako popularni, nedostižni, ali svačiji - izjavio je Šako, pa pomenuo Jelenu:

- Mislim da, Jelena Karleuša kao lepa žena će se snaći, a Duško je i te kako lep muškarac, za njega nema zime, danas prelepih žena ima...

- Ja bih sada mogao da se oženim s nekom devojkom koja ima 20 godina, na kraju krajeva, što se tiče mog života, načina i izgleda. Neke unutrašnjosti svoje - izjavio je Šako.

untitled2.jpg
Damir Dervišagić, Printscreen, Nemanja Nikolić 

Podsetimo, pop diva Jelena Karleuša pre nekoliko dana okončala je svoj brak sa Duškom Tošićem, posle 17 godina zajedničkog života.

Ona je gostujući u jutarnjem programu TV Prva, prvi put otkrila kako se osećala prilikom potpisivanja papira, na kojima je bila u prisustvo svog, i Duškovog advokata.

Kurir / Telegraf / Preneo: Lazar Stanušić

 Bonus video:

Kurir televizija "SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena