Dragan Stojković Bosanac retko kada ima reči hvale za nekoga kao što je napravio presedan za voditeljku emisije "Pusti brigu" Ljiljanu Stanišić.

img20231009wa0038.jpg
Printscreen/Instagram Dragan Stojković Bosanac

Istaknuti aranžer, kompoziror i harmonikaš zajedno sa ćerkom pevačicom  Aleksandrom Džidžom Stojković, kumom i koleginicom Nadom Obrić i devojčicom Anđelijom Ilić otvoriće novu sezonu nedeljnog popodneva na Kurir televiziji koja startuje u nedelju 22.septembra od 16 časova i deset minuta.

Član žirija "Zvezde Granda" poslao je našoj redakciji video poruku u kojoj je podelio iskustvo sa snimanja emisije.

Privatna arhiva Dragan Stojović Bosanac oduševljen nedeljnim popodnevom na Kurir televiziji

- Dragi moji, moram da se pohvalim da sam učestvovao u jednoj divnoj emisiji nedeljno popodne sa Ljiljanom Stanišić i da mi je bilo neizmerno lepo, ugodno i drago što smo imali svi koji smo bili:moja Džidža, Nada Obrić i jedna divna devojčica koja se bavi stočarstvom.  Imali smo odličnog voditelja, fantastičnog novinara koji nas je pustio sve da kažemo što smo imali bez prekidanja i treme. Tako da 22. septembra će biti premijera ove emisije, nadam se da ćemo se gledati tada - rekao je Bosanac kroz osmeh u video poruci.

Popularna emisija startuje drugog dana vikedna uz šarmantni voditeljski par, koji čine novinarka Ljiljana Stanišić i kuvar Dejan Šutanovac, oslobodiće vas briga svake nedelje od 16.10 časova. Sjajni gosti, dobra zabava, mnogo pesme i muzike i odličan nedeljni ručak, koji za vas priprema vrhunski kuvar. Opusti se i uživaj, baš kako zahteva nedeljno popodne!

1000x666.jpg
Kurir Televizija Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac

Kurir televiy "NE ESTRADI NE POSTOJI PRIJATELJSTVO!" Bosanac otkrio bolnu istinu o kolegama, a onda potkačio neke članove ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA