Ljiljana Stanišić, novinarka i voditeljka emisije "Pusti brigu" na Kurir televiziji nedavno je govorila o svom životu i evocirala uspomene iz ranog detinjstva.

ljiljan.jpg
Kurir 

Tom prilikom je otkrila i sve anegdote iz svog posla, te je ispričala jednu koju će pamtiti ceo život, a tiče se početka karijere.

- Nemanja Pajić mi je tada bio urednik i bila sam na teniskom terenu sa svojim prijateljima i rekreativno igrala tenis. Zvao me je i rekao da je venčanje vaterpoliste Filipa Filipovića i da treba da imam slike. U teniskoj opremi, sa reketom i lopticom otrčala sam u crkvu, zaboravila sam pod adrenalinom da u takvom izdanju ulazim na jedno sveto mesto. Posle mi je bilo žao - govorila je Ljilja i dodala:

img20231107wa0103.jpg
Damir Dervišagić 

- Ušla sam u crkvu, monahinja se prekrstila kada me je videla. Novinari su bili svi ispred na totalnom drugom kraju kod restorana jer nije moglo da se prođe dalje, dok su se prepirali sa obezbeđenjem, ja sam se tada provukla u šortsu i majici, mislili su da sam neka klinka koja tu trenira. Naišla sam na mladence i pitala za sliku gde su mi se oni ljubazno islikali kao nekom detetu koje je tu sa terena i ja sam ponovo imala ekskluzivu.

NE PROPUSTITE

Popularna emisija startuje drugog dana vikenda uz šarmantni voditeljski par, koji čine novinarka Ljiljana Stanišić i kuvar Dejan Šutanovac, oslobodiće vas briga svake nedelje od 16.10 časova. Sjajni gosti, dobra zabava, mnogo pesme i muzike i odličan nedeljni ručak, koji za vas priprema vrhunski kuvar. Opusti se i uživaj, baš kako zahteva nedeljno popodne!

Bonus video:

Kurir Ljiljana Stanisic obišla Budimpeštu