Pevačica kaže da su njeni ćerka i zet odlučili da naslednice drže daleko od očiju javnosti, ali da se njoj desi gaf pa da ih objavi na mrežama jer se ne razume u tehniku.

Pevačica Vesna Zmijanac vratila se nastupima nakon problema sa zdravljem, pa kaže da se sada oseća dobro.

- Dobro sam sada, mogu da dišem, srce je u redu. Nisam više spretna ko nekad, ne mogu da potrčim ali dobro sam. Možda bih mogla malo više da šetam što ja ne volim. Unuke šetaju, a ja ne mogu da ih stignem pa nemaju strpljenja za moje polako, kaže kroz osmeh Vesna koja se razneži na spomen unuka.

- Nisam stroga baka, ja sam najnežnija na svetu. To su moje dve lutke, one su toliko dobre da ne možeš biti strog. Lepo su vaspitane i otmene, ova mala ponekad ne plače nego samo drekne, a Rea je već...Obe su talentovane, Rea ide na klavir, a ova mala ovako vidi se da ima talenta. Imaju i na koga, od bake, mame i tate pa i deda je bio talentovan, kaže pevačica.

55059-vesnazmijanac-ls.jpg
Damir Devišagić 

Njena ćerka Nikolija nikada javnosti nije pokazala naslednice, čak je i imena njihova krila.

- Jednostavno ne daju slike i povoda. To baba ponekad zezne stvar, pa nešto izleti ali se to brzo skloni. Zameraju mi. Imala sam par gafova pošto se ne razumem u ono (mobilni i društvene mreže) pa mi izlete fotke. Onda Niki vidi i vrišti. Ne daju da se slikaju deca dok ona sama ne odluči.

- Volim slatka iznenađenja ko ne voli, ali više volim slana, može i prase. Redovno sam u kuhinji, volim isto koliko i pesmu. Volim što imam kome da kuvam. Kuvam unukama, Nikoliji i Relji, volim i da jedem i da kuvam, kaže kroz osmeh, a mi smo je pitali da li je posle zdravstvenih problema promenila ishranu i počela da vodi računa:

- Toliko sam vodila računa pre ovih bajpaseva, ceo život. E, onda dođeš u situaciju da ga ugradiš bajpas, a vodila sam računa. E sada jedem šta hoću i šta mi se jede, nema to veze sa ishranom očigledno.

Na pitanje da li ćemo imati prilike da čujemo neke nove njene pesme ili album, kaže iskreno:

whatsapp-image-20240630-at-10.47.00-pm-4.jpg
Marko Karović 

- Ne skoro, ako nekada izleti ali neka ga ovako da ostanem legenda. Ako krenem da brljam ponovo ne mogu da prevaziđem hitove koje imam. Što rekla Nikolija: ne čačkaj ništa, uđi u legendu.

Njena izjava o venčanici Kaje Ostojić je izazvala pompu u javnosti jer se njena mlađa koleginica udala u crnoj haljini.

- Ne znam šta sam rekla, ali ne bih se udavala u crnoj venčanici. Nisam nju potkačila, nego ja ne bih.

 Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

 Bonus video:

Kurir tel ON MENE DA BRUKA?! Vesna Zmijanac poručila zetu Relji da će HITNO morati da uradi JEDNU STVAR! Otkrila svog favorita za Evroviziju