Posle veličanstvenog nastupa na Letnjoj pozornici Niške tvrđave, Peđa Jovanović ne gubi vreme. Već je uveliko u pripremama za svoj prvi koncert u Sava Centru zakazan za 22. novembar, za koji je ostalo još samo malo karata.

Peđa Jovanović 5.jpeg
Promo' 


Popularni pevač, poznat po svojim emotivnim baladama, paralelno radi i na novom albumu, u saradnji sa Telekom Srbija. Ovaj album, kako Peđa otkriva, donosi nove pesme koje će, bez sumnje, obradovati njegove fanove.

Peđa Jovanović 3.jpeg
Promo' 


- Na albumu možete očekivati osam novih pesama. Trudio sam se da svaka od njih nosi posebnu emociju i priču koja će, nadam se, dodirnuti srca moje publike," rekao je Jovanović.

Peđa Jovanović 2.jpeg
Promo' 


Koncert u Nišu ostavio je neizbrisiv trag kako na publiku, tako i na samog pevača. "Letnja turneja i koncert u Nišu su bili nešto fantastično. Energija koju smo delili bila je neopisiva, a takve uspomene me dodatno motivišu da predstojeći koncert u Sava Centru učinim još spektakularnijim – ističe Peđa svoje utiske.

Peđa Jovanović
Promo' 


Sa sve manje dostupnih karata za Sava Centar, postavlja se pitanje da li će biti organizovan dodatni koncert.
Dok se pripreme za koncert u Sava Centru zahuktavaju, fanovi s nestrpljenjem očekuju i izlazak novog albuma, koji obećava da donese novu dimenziju Peđinog muzičkog izraza.

Promo