Aca Amadeus, član veoma popularnog Amadeus benda koji je izbacio veliki broj svima znanih hitova,  nezaobilaznih u svakom dobrom no noćnom provodu,  gostovao je u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji. 

Odgovarajući na pitanje zašto se on i njegove kolege iz benda tako malo pojavljuju u medijima, gotovo da ih uopšte nema, muzičar je odgovorio: 

kurir televizija REĐALI HIT ZA HITOM, SVI IH ZNALI, A DUGO IH UOPŠTE NEMA U MEDIJIMA! Član mega popularnog benda za Kurir objasnio zašto su u medijskom mraku! Razlog je prost

- Slabo ima emisijija gde mi gostujemo. Nama treba ciljna grupa koja gleda nas. Hvala vama na pozivu i svim televizijama koje nas zovu, ali stvarno biramo gde ćemo da gostujemo. Nije cilj da odemo negde gde naša publika to ne gleda. To nema smisla. 

Amadeus bend bi trebalo uskoro da nastupi na Youth festu, a evo šta je Aca rekao tim povodom: 

- Tu ćemo svirati mi i Jelena Karleuša. Biće tu još nekih grupa i di džejeva. U pitanju je jedan lep festival za nišku omladinu. Što se tiče amadeus benda daćemo sve od sebe. Da se lepo provedemo i mi i Jelena i svi. Donećemo i neku dobru pirotehniku. 

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.