Pevačica Rada Manojlovićne krije koliko se dobro slaže sa kolegomDragomirom Despićem Desingericom, ali zbog toga sada ima velike probleme sa dečkom.

Naime, oni su se posvađali jer je Rada u emisiji sve vreme očigledno koketirala sa Despićem, što njen dečko nije mogao da gleda.

- Radinom dečku je zasmetalo to što je ona u emisiji bila prebliskla sa Desingericom, što ga je sve vreme branila i potencirala na duetskoj pesmi za koju joj je obećao da će da snime. U jednom momentu ju je reper ugrizao, ali se ona na to samo nasmejala. Radin dečko nije ljubomoran tip, ali smatra da joj to ne priliči i da je ona ipak neki nivo, te da ne treba javno da ga moli da snime pesmu - priča izvor za Svet i dalje otkriva:

w.jpg
Printscreen Instagram 

- Sa druge strane, Radin dečko smatra da ona ne treba da se kezi na sve što on kaže, kao i da ne sme da opravdava svaku njegovu glupost. Recimo, za snimak na kom Desingerica pljuje devojci u usta, ona je usred emisije rekla da on to ne bi ni mogao da joj uradi, da ona nije zinula.

Podsetimo, nedavno se saznalo da je Rada pronašla ljubav pored Vladimira Rankovića, koji je takođe aktivno uključen u njen profesionalni život.

Rada Manojlović nedavno je izdala novi album, a deo celog projekta je i njen novi dečko Vladimir Ranković.

img-0365.jpg
Printskrincreen Youtube Amigi Show 

Vladimir u pesmi koju je za Radu Manojlović pisala Marina Tucaković, peva muške delove numere, a može se videti kraj Rade i u spotu za pesmu "Rastaju se".

Kurir / Svet / Pink  / Preneo: Lazar Stanušić

Instagram Desingerica pljuje devojci u usta