Rokerka Snežana Mišković Viktorija nakon učešća u rijalitiju "Zadruga", povukla se iz javnog života, a naš paparaco uslikao ju je sinoć nakon mnogo vremena kada se pojavila u pozorištu "Odeon". Đino Vaneli održao je koncert u Beogradu, a Viktorija ovo veče nije mogla da propusti pa se pojavila nakon treće pesme od početka koncerta.

snezana-miskovic-viktorija-stan-prodaja.jpg
Dragan Kadić 

I dok su svi sedeli u sali, i uživali u glasu čuvenog kanadskog pevača, primetili smo dobro poznato lice kako užurbanim koracima ide da zauzme svoje mesto u publici. Ona se smestila u prvom redu, a kako smo mogli da primetimo došla je sama. Iako je pokušala da izbegne paparace i medije, mi smo uspeli da je uslikamo dok je uživala u koncertu. Mnogo vremena nismo imali prilike da sretnemo čuvenu rokerku, ali ona se za svo to vreme nije mnogo promenila.

Viktorija nakon mnogo vremena ponovo u javnosti
Kurir 

Viktorija nakon mnogo vremena ponovo u javnosti
Kurir 

Podsetimo, Viktorija je bila jedna od najpopulatrnijih pevačica osamdesetih, međutim njena karijera krenula je nizbrdo kada se odala porocima. Nakon toga ušla je u dva rijalitija, a posle toga s epotpuno povukla iz javnosti.

 Bonus video:

Kurir TV STARS EP 387