Pevačica i glumac kažu da je prednost to što su iz sličnih profesija jer su spremi na puno posla, odricanja i razumeju odsustvo onog drugog kada se rade veliki projekti.

Na premijeri filma “Lazarev put” u kojem Ivan Bosiljčić igra jednu od glavnih uloga, sreli smo njegovu suprugu Jelenu Tomašević.

screenshot-910.jpg
Printscreen Instagram 

Vrlo često na njenim nastupima, koncertima i raznim drugim javnim pojavljivanjima srećemo njega. Izvesno je da su jedno drugom vetar u leđa.

- Iskreno, ponosna sam na njega i na premijeru filma “Lazarev put”. Ovaj film je imao jedan veliki put od samog nastanka, proba, snimanja, preko montaže. Već nekoliko godina se radilo na njemu. Izuzetno je dubok film, nosi duboke poruke. Ivan je sjajno dočarao poentu filma i jedva sam čekala da vidim taj finalni deo, rekla nam je kroz osmeh.

Ni Bosiljčić nije krio koliko mu je važno što je ona uz njega.

- Mnogo mi znači njena podrška, kao i uvek Jelena je neizostavno tu.

ivan-jelena-2.jpg
Damir Dervišagić 

Pevačica nam je objasnila da njihove profesije nemaju radno vreme i kada se rade veliki projekti potrebno je imati razumevanja za takve procese.

- Oboje smo iz sličnih profesija, tako da kada se radi neki veliki projekat svesni smo i spremni na veliki broj snimanja, proba, gostovanja, puno posla i slikanja.To je sastavni deo našeg posla, tu smo jedno za drugo kao podrška. On za mene i ja za njega. Tu sam večeras kao moralna podrška - objasnila nam je na premijeri.

S obzirom na to da Ivan već uveliko ima svoje koncerte i da je duboko zakoračio u muziku, pitali smo Jelenu kada će ona u glumu.

- Nikada ne reci nikad. Imala sam jednu ulogu u filmu “Ivkova slava” gde sam glumila pevačicu, tu sam se dobro pokazala iako nije bila klasična glumačka uloga, već sam se bavila pevanjem u toj ulozi. Pozajmljivala sam glas u animiranim filmovima i tu sam se dobro pokazala, to me recimo interesuje i imam pozive da pozajmljujem glas. E, tu bih mogla da se snađem - ističe pevačica čiji glas smo slušali u “Malom princu”, a na pitanje šta kaže Ivan na te njene uplive u glumu, odgovara:

- Dopalo mu se.

jelena-tomasevic-bilbord-8x5.jpg
promo 

Da li ćemo ih možda gledati u nekom zajedničkom projektu, na filmu ili u seriji, pevačica kaže:

- Za sada smo se zajedno prvi put našli na bini na Banjaluka festu gde smo pevali, ali za film čisto sumnjam. Ne znam da li bih smela da se upustim u tako nešto. Ne zato što je Ivan kritičar, nego mislim da nemam tog iskustva dovoljno. Trebalo bi mnogo rada da budem na nekom normalnom nivou, po mom mišljenju.

Kurir.rs/Blic

 Bonus video:

Kurir televizija OVA POSLOVICA NJENOG OCA, VODILA JU JE KROZ ŽIVOT! Jelena Tomašević ima karijeru bez skandala, a sada je otkrila zašto je to tako