Pevač Dejan Ćirković Ćira i producent Žika Jakšić iza sebe imaju višedecinijsko prijateljstvo, međutim, jedan njihov susred bio je jako bitan za Ćirinu karijeru.

Naime, Ćira je nedavno otkrio da ga je Žika, nakon samo 30 sekundi slušanja, izbacio iz studija, tvrdeći da pesma koju je snimio nije vredna pažnje. 

20240511divan-shows02e351deo.01-29-30-10.still004.jpg
Kurir Televizija 

Žikina iskrenost tada delovala kao hladan tuš. Iako je bio razočaran, kasnije je shvatio da mu je prijatelj zapravo učinio veliku uslugu.

- Nakon što mi je rekao da pesma nije za mene, bio sam zbunjen i nisam znao šta da radim. Ali, sutradan sam se vratio i razgovarao sa Sašom Popovićem, koji mi je pomogao da ispravim situaciju sa Žikom - priznao je Ćira i otkrio da je o njegovom tada problemu sa Žikom brujao ceo „Grand“.

Ubrzo nakon toga, Jakšić mu je predstavio pesmu „Fenomenalno“, za koju su prethodno odbili mnogi drugi izvođači.

zika-jaksic--ok.jpg
Privatna Arhiva 

- Na prvi pogled, mislio sam da je to dečija pesma, ali Žika me je ubedio da je otpevam i tako je počela moja priča sa ovim hitom - prisetio se Ćira, prenosi "Grandonline".

Ova pesma je postala pravi hit, a Ćira nije mogao da veruje kada je čuo da je prošao u finale.

- Skočio sam do plafona od radosti - rekao je pevač, naglašavajući koliko mu je važna podrška prijatelja i iskreno mišljenje u muzičkoj karijeri.