Kreativni direktor i tvorac "Grand produkcije" Saša Popović se zbog zdravstvenih razloga nije pojavio na snimanju prve epizode nove sezone takmičenja "Zvezde Granda".

Nakon brojnih spekulacija i nagađanja, oglasila se voditeljka i PR "Granda" Vesna Milanović i otkrila kako se kreativni direktor Granda oseća i da li se uskoro vraća na svoje radno mesto.

screenshot-11.jpg
Printscreen 

 - Sašu vrlo brzo očekujemo. Saša je trenutno odsutan, ali samo trenutno, zbog njegovog zdravstvenog stanja, ali će nam se brzo priključiti i onda će vam i on sam reći sve na tu temu. Saša sve prati, ništa nismo uradili u Grand produkciji, a da Popović to nije ispratio, u kontaktu smo svakodnevno, imamo njegovo zeleno svetlo ili nemamo u zavisnosti koliko smo bili profesionalni ili nismo, ali naravno da je upućem i da njegovog tim to nadgleda i dobro radi - rekla je Vesna, pa dodala:

whatsapp-image-20230624-at-10.01.55-pm.jpg
Petar Aleksić 

- Nije u bolnici. On je celo leto vredno radio, audiciju bio je u Boegradu, Nišu, Tuzli, Sarajevu, celog leta spremao sve, cela sezona je završena do onog momenta kada kandidati treba da ispadaju - zaključila je Milanović.

Kurir/Blic