Iz studija Stars specijala Kurir televizije, formata koji je u najkraćem roku pobrao simpatije publike, današnju dozu priča iz života javnih ličnosti, donose vam Ivan Kleut, Olivija Jontić, Milica Stanimirović i Ivan Gajić.

IMG_9422.jpeg
Kurir Televizija 

Verovali ili ne, postoje najizdržljiviji i najdugoročniji brakovi na našoj javnoj sceni. Za vas otkrivamo ko od naših zvezda spada u tu kategoriju.

IMG_9447.jpeg
Kurir Televizija 

Fenomen rijalitija ne prestaje da intrigira javnost a najnovija dešavanja o kojima bruji čaršija inspirisala su neprikosnoveni četverac Stars specijala da vreme posvete i ovoj gorućoj temi.

IMG_9428.jpeg
Kurir Televizija 

Kako su pevačice izgledale i zvučale na početku karijere? Možda bi neke od njih foto i video zapise tog perioda svog života najradije spalile, međutim mi ih volimo i rado ih se sećamo i iz rubrike kada su bile nebrušeni dijamanti.

IMG_9463.jpeg
Kurir Televizija 

Glumci moraju znati sve, a u skladu sa tim trend da neretko budu u ulozi voditelja je kao dobar dan. Za vas komentarišemo ko su najpopularniji voditelji i voditeljke među glumcima i glumicama, ali I kako rade svoj posao.

IMG_9425.jpeg
Kurir Televizija 

U okviru emisije očekuje vas ekskluzivan intervju sa Damirom Radoičićem Dačom, pevačem i frontmenom grupe Duck, koji se nakon 20 godina vratio na muzičku scenu, a za Stars specijal ispričaće mnoge pikanterije iz doba devedesetih, ali će prokomentarisati i mnoge aktuelne teme.

MKC_8018.jpeg
Kurir Televizija 

Gledajte Stars specijal danas od 16.10 časova (ili u repriznom terminu večeras 00.30 časova), na Kurir televiziji! Otkirivamo za vas sve tajne estrade!