Aca Lukas uveliko radi na pesmama koje će se naći na njegovom novom albumu, među kojima je i duet sa Mirom Škorić, a pre nekoliko dana snimio je spot za numeru "Besprekorno loš".

Lukas je ovoga puta po prvi put poverenje poklonio mladoj devojci Jeleni Mirković, ćerki njegovog menadžera Saše Mirkovića, koja je rešila da krene očevim stopama. Pevač veruje u njene ideje i u rad njenog tima, te se nije dvoumio ko će producirati njegov spot.

IMG_8416.JPG
Hype TV 

I Jelena je prezadovoljna sarasdnjom sa Lukasom, kojeg poznaje od malih nogu.

-  Veliko je zadovoljstvo sarađivati sa Acom. Izuzetno je bio saradljiv i lak za dogovor i organizaciju oko snimanja. Ovo je naša prva saradnja iako se dugo godina znamo jer saradjuje sa mojim ocem. Verujem da će i biti uspešna, jedva čekam da se završi spot i da ga pošaljem Aci i njegovom timu, a zatim i da ga plasiramo publici. Verujem da cemo probuditi bas taj Real Vibe - rekla je Jelena za Kurir i objasnila kako se ona našla u ovom poslu.

ec4b8dfa-d017-4151-89f0-346684fb101a.JPG
Hype TV 

- Još od malih nogu sam veliki filmofil i oduvek mi je muzicki spot upotpunjavao doživljaj pesme. Nakon što sam odradila serijsko-filmski projekat u Hajpovoj izvršnoj produkciji, zaljubila sam se u video produkciju i otkrila jedan novi svet kreativnosti. S obzirom na kreativnu i organizacionu crtu, iako sam zavrsila fakultet za preduzetnički biznis i radila više u svetu finansija, odlučila sam da otvorim svoju firmu za video produkciju, kao i organizaciju poslovnih i muzičkih događaja. Zahvaljujući podrsci moje porodice koja mi je dala vetar u leđa, krenula sam u ostvarenje svojih snova. Moj otac, Saša Mirković, je čovek koji je sa svojih 10 prstiju gradio sve od nule, bez ikakve pomoći osim podrške i ljubavi moje majke što mi i jeste od malih nogu najveća motivacija kada je reč o izgradnji karijere. To i želim da poručim svim roditeljima: nemojte deci da sečete krila već im dozvolite da ih rašire, a vi budite vetar koji će ih nositi do visina - rekla je Jelena.

Kurir

Bonus video

kurir televizija ACA LUKAS PROGOVORIO O LJUBAVNIM AVANTURAMA! Otkrio je li istina da može 48 sati bez pauze, a evo šta je rekao o Dragani Mirković