Supruga Ognjena Amidžića, Mina Naumović, sinoć se pojavila prvi puit u javnosti nakon rođenja sina Peruna. Voditeljka se porodila početkom marta, a prethodnih šest meseci je baš kao i kada je bila u drugom stanju izbegava brojna dešavanja. Ipak, sada je rešila da ruku pod ruku s mužem dođe na proslavu Pinkovog portala gde je uživala u sjajnoj zabavi i druženju s kolegama.

pinkrs_slavlje_20092024_0147.JPG
ATAIMAGES 

Mina, koja se čim je saznala da je u drugom stanju, povukla s malih ekrana, maksimalno je posvećena svojoj bebi, ali vodi računa i o svom izgledu,. Ona se u restoranu pojavila u mini haljini te je pokazala da je vratila liniju koju je imala pre porođaja. Ognjen je sve vreme bio uz nju, oboje su bili izuzetno raspoloženi i pozirali su zagrljeni.

pinkrs_slavlje_20092024_0167.JPG
ATAIMAGES 

Inače, Mina i Ognjen su leto iskoristili da se maksimalno odmore, a sa sinom su pred kraj letovanja bili na Kipru. Amidžić se vratio svojim poslovnim obavezama, nova sezona mu je krenula, a kada će se Mina vratiti u emisiju, još uvek nije otkrila.

- Jedva čekam da mi se supruga vrati na male ekrane, ali njen povratak će biti nešto najteže što se desilo na našoj televiziji - rekao je nedavno Ognjen za Informer.

Kurir.rs

 Bonus video

Kurir televizija OGNJEN AMIDŽIĆ OTKRIO REAKCIJU KADA JE SAZNAO DA POSTAJE PONOVO OTAC! Voditelj obelodanio: Zakazano je venčanje, ali sa malo ljudi