Ognjen Vranješ posetio je Milorada Ulemeka Legiju u Zabeli, saznaje Kurir.

Fudbaler je nedavno bio u kaznenom-popravnom zavodu Požarevac, specijalno zbog bivšeg komadanta Jedinice za specijalne operacije.

vranjes.jpg
Printscreen, Profimedia, Nemanja Nikolić 

Njih dvojica su se tom prilkom lično upoznali, a sportista se ženi beogradskom lepoticom Marijom, sestrom Ulemekove supruge. Budući mladenci su odskoro počeli i zajednički život, o čemu smo već pisali. Ljubav između sportiste i njegove buduće supruge cveta, iako još uvek nisu zvanično odlučili kada će se jedno drugom zakleti na večnu ljubav.

profimedia0557777044.jpg
Profimedia 

Prema rečima našeg izvora Vranješ i Legija su se tom prilikom pozdravili kao da se godinama poznaju.

- Mogu da vam kažem delovalo je kao da se poznaju godinama. Ognjen ceni Legiju, a isti je slučaj i sa njegove strane. Pričali su o životu, najviše o sportu i naravno nekim porodičnim stvarima jer se Ognjen ženi Legijinom svastikom. Vranješ je ispoštovao kompletan protokol i prvi susret je prošao kako treba - priča naš izvor.

profimedia0072837971.jpg
KOCA SULEJMANOVIC / AFP / Profimedia 

Ovim povodom pozvali smo Ognjena koji je potvrdio naša saznanja, ali nije želeo da ulazi u detalje:

- Tačno je to što se saznali i ne bih dalje od toga - bilo je sve što nam je sportista poslao u poruci.

Inače, Vranješ se posle trinaest godina vratio u srpski fudbal i prošle godine postao najveće pojačanje kluba s Banovog brda, ponude da zaigra izvan zemlje stižu sa svih strana. Igrač bogate karijere, koji je nastupao u Moldaviji, Rusiji, Turskoj, Španiji, Grčkoj i Belgiji, iza sebe ima i učešće na Svetskom prvenstvu u Brazilu sa selekcijom Bosne i Hercegovine.

Kurir Sceniranje 30.04.2023.