Rijaliti zvezda Miljana Kulić ponovo je u drugom stanju, a u emisiji Stars Specijal njen slučaj komentarisala je voditeljka Milica Stanimirović:

kurir televizija Oglašavanje majke Miljane Kulić povodom trudnoće ćerke

- Miksi Kulić koja je po drugi put trudna u rijalitiju, izgleda fenomenalno. Ipak, ona se lomi da li da zadrži dete ili ne, to je sada problem.  To se više puta dešavalo, ali je, eto, odradila  je to što je morala da odradi u tom datom trenutku. Prblem je i u tome što njena mama kaže da je ona pila neke lekove koje ne bi smela da pije ako planira bebu, tako da, eto, tu se sada vodi neka peripetija - rekla je Stanimirović i dodala:

Šta je meni sad tu strašno? To da smo mi došli do toga da je ovo već sada druga, odnosno treća trudnoća. imamo još jednu trudnoću u rijalitiju, a nekada su to najveći skandali bili, dok su sada te stvari smešne. 

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

 Bonus video:

Kurir Miljana Kulić napravila skandal u avionu