Mile Kitić sa suprugom Martom Savić i njihovom ćerkom Elenom, ali i prijateljem, izašli su u zajednički provod.
Oni su u petak veče viđeni u jednom prestoničkom restoranu, gde su proveli nekoliko sati, a tokom večeri im se pridružio i bugarski pevač Vasil Trojanov, poznatiji kao Azis, s prijateljima.

IMG-20240921-WA0004.JPG
Petar Aleksić 

Naša ekipa dobila je dojavu da je folker s porodicom u restoranu, pa smo otišli na lice mesta.
Paparco Kurira je oko 22.30 najpre uslikao Martu, kada je sa prijateljem nakratko napustila restoran da bi ispratila Azisa na taksi. Inače, Marta i bugarski pevač su svojevremeno snimili i duet i dugogodišnji su prijatelji. Da se pevačica lepo slaže sa ćerkinim drugom, svedoči i to što ga je držala ispod ruke.

IMG-20240921-WA0012.JPG
Petar Aleksić 

  Ubrzo je Mile platio račun i porodica Kitić je krenula kući. Mile i njegova supruga su se za ovu priliku lepo sredili, dok su njihova naslednica i njen prijatelj bili u opuštenijem izdanju. Kako saznajemo, oni su uživali u iću i piću, nazdravljali su i bili odlično raspoloženi.
Zbog posla i obaveza koje imaju, retko kada mediji imaju priliku da sretnu porodicu Kitić u zajedničkom izlasku. Marta veći deo godine provodi na Dominikani, gde ima privatni biznis, dok Mile radi u klubovima po Evropi, naročito petkom i subotom. Da im je druženje prijalo, svedoči i to što su restoran napustili tek oko ponoći.

IMG-20240921-WA0002.JPG
Petar Aleksić 

kurir televizija Bosanac otvoreno progovorio o ispadanju ćerke iz zvezda granda: To je bilo nepravedno