Tea Tairović, koja poslednjih godina važi za jednu od najtraženijih i najskupljih pevačica jer po nastupu uzme i do 25.000 evra, novac, osim u karijeru, ulaže i u nekretnine.

Ona u Novom Sadu ima porodičnu kuću gde je do skoro živela sa majkom Božicom, a onda je u Beogradu kupila stan, kako su mediji pisali, za 300.000 evra u koji se uselila zajedno sa dečkom.

tea-tairovic-promocija-05062024-0086.jpg
ATA images 

Takođe, ona je novac uložila i u nekretninu na Crnogorskom primorju. Tea je u luksuznom delu, u Luštici, kupila stan, koji će biti gotov do sledeće letnje sezone, o čemu je Kurir letos pisao, te pevačica više neće morati da spava po hotelima. Kako se letos govorilo, taj apartman ju je koštao 430.000 evra s obzirom na to da je lokacija ekskluzivna, ali i da pruža potreban mir.

20240426-08-24-40ovo-je-kuca-tee-tairovic-u-novom-sadu-u-kojoj-zivi-sa-majkom--u-dvoristu-montaz.jpg
Printscreen/Pink 

Inače, njena kuća u Novom Sadu je kao i sve ostale i ni po čemu se ne odvaja od onih koje imaju njene komšije. Kako je svojevremeno snimila ekipa "Paparaco lova" u dvorištu je i takozvani kontejner u kojem takođe može da se živi.

20240426-08-24-59ovo-je-kuca-tee-tairovic-u-novom-sadu-u-kojoj-zivi-sa-majkom--u-dvoristu-montaz.jpg
Printscreen/Pink 

Jednom prilikom izvor za medije je ispričao da je Tei oduvek bila želja da sebi obezbedi nekretninu u Beogradu, te je pamtno postupala sa zarađenim novcem i to joj se ostvarilo.

Kurir

 Bonus video

Kurir Koncert Tea Tairović