Pevačica Teodora Džehverović našla se u velikom problemu. Ona je obavestila pratioce na Instagramu da joj je lice buknulo i da je celo crveno. Za to krivi isključivo sebe, jer, kako je napisala, koristila je razne kreme koje je videla na društvenoj mreži TikTok.

- Moje lice trenutno, a uživo je još gore. Ovo vam je znak da prestanete da stavljate sve što vidite na TikToku i društvenim mrežama ' započela je Teodora pa nastavila:

Dzehva.jpeg
Printscreen Instagram 

- Ja sam preterala, svaki dan sam mislila da mi treba neka nova krema, iako nikakav problem nisam imala, ali sam želela više i bolje. Dobila sam gore. Klasičan primer kada ne znate da cenite ono što imate i da od tog vašeg problema uvek može biti gore. Sve sam izbacila i trenutno je negujem kremom i antibiotskim proizvodima da umiri ovo crvenilo - napisala je Džehverovićeva.

Podsetimo, Teodora je početkom ove godine imala zdravstvenih problema zbog kojih je operisana na Badnje veče. Ona se tada oglasila fotografijom sa klinike.

- Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da i bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo - započela je Teodora, a onda dodala:

whatsapp-image-20240628-at-10.08.46-pm-2.jpg
Damir Dervišagić 

- Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba. I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem - napisala je tada pevačica.

Kurir.rs

 Bonus video

Tiktok/@miiijci Teodora Džehverović novi dečko