Pevač Radiša Trajković Đani stigao je u Beogradsku arenu u društvu mlade koleginice Nine Vlajković, kako bi podržao koleginicu i prijateljicu Teu Tairović koja večeras održava drugi solistički koncert pred beogradsku publiku.

Folkeru se nedavno desila jako neprijatna situacija kada nije uspeo da otpeva nijednu pesmu na slavlju naših olimpijaca zbog čega je tada javno prozvao kolege, ali mu je, ako je suditi po reakciji dosta te priče.

Naime, na pitanje novinara da li misli da bi mu Tea dala mikrofon, da se našla na dočeku olimpijaca, Đani je odmahnuo glavom, navodeći da mu je dosta te priče.

IMG-20240922-WA0074.jpg
Marko Karović 

- Hajde pustite me više tih priča. Hajde da zaboravimo tu priču o košarkašima, to su najbolji momci na svetu, a sad ko je dao, ko nije dao, ne moramo da pričamo više - rekao je on.

Pripadnici sedme sile pitali su ga i za pop divu Jelenu Karleušu, kojoj pevač lajkuje skoro svaku sliku.

IMG-20240922-WA0070.jpg
Marko Karović 

- Što da ne lajkujem? Lepa žena. Volim je, gotivim je, kao i ona mene. A duet? Toliko sam dueta snimio, sve zavisi od pesme. Najmanji problem da se snimi - naveo je pevač.

Inače, na koncertu se pojavio bez supruge Slađe.

- Bila je sinoć na vašaru, provodila se. Sad je kod kuće, sprema zimnicu. Danas je njen red da radi - rekao je Đani kroz osmeh.

Detaljnije u prilogu.

Kurir Đani Trajković stigao na koncert Teee Tairović

 Kurir.rs

Bonus video:

Kurir Andrena čekić stiglas na koncert Teee Tairović