Popularni denser Đole Đogani decenijama je aktivan na javnoj sceni, a skoro sav zarađen novac uložio je u nekretnine.

Đole sa nevenčanom suprugom Vesnom i njihovo dvoje dece živi u luksuznom stanu u Beogradu, a jednom prilikom Vesna je otkrila da joj je suprug za rođendan kupio plac, kao i da su oni vlasnici nekoliko imanja.

img20231207wa0018.jpg
Printscreen/Instagram 

- Cveće i bombonjere me ne interesuju! Đole mi je za rođendan u decembru kupio 60 ari placa, to me je oduševio! Mi sad imamo nekih pet, šest imanja, tamo kod Malog Požarevca, blizu Mladenovca... Blizu smo! - rekla nam je Vesna, pa otkrila da je njoj stan u srpskoj prestonici, ipak, omiljen.

- To je za Đoleta, ja sam gradski tip, volim gužve - istakla je ona

Komšije Đoganijevih u Beogradu su, inače, imale štošta da kažu o njima.

whatsapp-image-20231108-at-17.38.52-830a9657.jpg
Petar Aleksić 

 - Ne poznajem ih lično, ali ono što vidim jeste da su veoma vredni i radni. Đole je stalno sa nekim papirima trči tamo-ovamo, telefonom zakazuje te njihove koncerte ili tezge, dok ona brine o deci i vodi računa kada imaju koji nastup. Stalno putuju, ja njih uglavnom viđam sa koferima. Naročito petkom u odlasku i nedeljom u povratku. Sedim ovde na klupici uzaludan, pa sve vidim - kaže nam kroz osmeh jedan penzioner.

- Poznajem ih, deca su im izuzetno vaspitana. Mislim da je za to zaslužna Vesna, ona se baš bavi decom. Đole mi više deluje malo uštogljeno i kao neko ko je zadužen da finansijski obezbedi porodicu. On o sebi ima visoko mišljenje. Ne može mu se sporiti da je u to vreme plesa osvajao nagrade i da je od te braće Đogani najuspešniji, ali baš da je u rangu Čole, za to nek izvini. Ne može mu ni prići - kaže Marija, koja živi u zgradi gde Đole ima stan.

Kurir/Blic

 Bonus video:

Kurir Đole Đogani trenira na plaži