Bliži se doček Nove godine, a pevači sa estrade uveliko su zakazali svoje nastupe.

Za samo jednu noć većina njih će da inkasira nekoliko prosečnih plata. Konkretno, Aca Lukas, Mira Škorić, Radiša Trajković Đani, Saša i Dejan Matić, Jovan Perišić, Katarina Živković, Milena Ćeranić, Slobodan Radanović, Milica Todorović, Milica Pavlović, Emir Habibović, Peđa Jovanović i Bane Mojićević ugovorili su nastupe za novu 2025. godinu.

collage.jpg
Damir Darvišagić, Petar Aleksić 


Neki od njih su zadržali prošlogodišnje cene, a neki su podigli za petinu.
Recimo, Lukasu i Miri je menadžer Saša Mirković još u januaru dogovorio zajedničku tezgu. Kolege će u najluđoj noći inkasirati 110.000 evra, od čega 100.000 ide Aci, a 10.000 Miri. Sale Matić će nastupiti u Beogradu, i to za oko 100.000 evra. Poznati beogradski menadžer kaže da su cene skočile:

sasa.jpg
Damir Dervišagić 


- Jeste, skočile su samo tako. Najskuplji su trenutno Lukas i Matić. Mnogi pevači su zakazali tezge krajem leta, a neki još čekaju najbolju ponudi. Zasad deluje da će se pevači dobro opariti. Najtraženiji u Beču je Emir Habibović, koji će nastup naplatiti 25.000 evra. Čini mi se da on radi i reprizu. Po svemu sudeći, doček naredne godine biće najuzbudljiviji do sada kada je reč o cenama. Beograd, kao prestonica, nudi veliki broj različitih mesta koja organizuju doček i često nije lako odabrati savršen prostor. Verujte da ima ljudi koji uplate i na dva različita mesta. Ono što je sigurno, za ovu priliku vlasnici klubova i restorana izdvajaju poseban budžet za estradu - kaže naš sagovornik.

whatsapp-image-20231002-at-10.20.54-am.jpg
Privatna Arhiva 

Više izvora bliskih estradi potvrdilo je za medije ovu informaciju, a ono što svi kažu jeste da je potražnja ogromna.
Kontaktirali smo i s menadžerom Goranom Lečićem Lekom, koji nam je ispričao kako je to u slučaju pevača sa kojima on sarađuje:
Beograd lider

Milena Ceranic.jpg
ATA images 

 - Kod mene u produkciji su maltene svi pevači već angažovani. Dakle, Sloba, Đani, Milena, Dejan Matić, Perišić, Katarina Živković i Mojićević su bukrani. Cene su u našem slučaju ostale kao što su bile i prošle godine. Beograd je i dalje lider što se tiče pevača u smislu tržišta i rada. Naravno, i po Srbiji i Crnoj Gori - rekao je Lečić za Kurir.
To znači da je Slobina cena 40.000 evra. Isti je slučaj i sa Đanijem, dok je Dejan Matić ostao na 25.000 evra.

unnamed.jpg
Kurir 

Kurir TV PUSTI BRIGU SE03EP12