Uroš Živković pre deset godina ohrabrio se da stane pred Sašu Popovića na velikoj audiciji za „Zvezde Granda“ kada je mogao samo da sanja o uspehu koji danas živi.

Sa samo šesnaest godina smogao je snage da otpeva izuzetno zahtevnu pesmu Saše Matića „Svako ima onog kog nema“, ali na žalost njegov glas je bio nezreo i dečački.

37777.jpg
Nemanja Nikolić 

Zato je Popović, kao i uvek nepogrešivo ocenio, da Uroš treba da sačeka još jednu godinu i onda pokaže svoj talenat na Grandovoj sceni u ovom muzičkom takmičenju.

- Ti si bio u Zvezdicama. Sad ti malo mutira glas, ajde da sačekamo još godinu dana, treba ti malo iskustva. A možda te i stavim sad u takmičenje, videću- bilo je prvo što mu je Saša rekao, a Urošev odgovor zatekao je sve, pa i samog Popovića.

zvezde-granda-pocetak-13092023-0129.jpg
Antonio Ahel/ATAImages 

- Razmisli!- poručio je Živković samouvereno, što je Saleta ozbiljno nasmejalo, prenosi Grand.

Pevač se sada sa osmehom seća tog perioda.

– Baš dugo nisam gledao svoju audiciju, sećam se da je mama snimala to telefonom. Čuje se po glasu da sam bio u pubertetu, pevao sam kroz nos, katastrofa- prisetio se Uroš svojevremeno za Grand.

Kurir.rs

 Bonus video:

Kurir televizija KARLEUŠA JAVNO POZVALA CECU NA DUEL: Volela bih da se nađemo oči u oči pred kamerama! Ne bi mogla da mi parira, pala bi u moju senku