Momčilo Bajagić Bajaga na muzičkoj sceni prisutan je decenijama, a za sve to vreme mediji i javnost mogli su tek ponešto da saznaju o njegovom privatnom životu, odnosno samo ono što je on želeo da se zna.

Vest da se slavni muzičar posle 33 godine braka razvodi od, sada već bivše supruge Emilije, sve je zatekla, a Bajaga je tada prvi put istupio pred javnost i otvoreno govorio o životnoj situaciji koja nimalo nije bezbolna.

bajaga-9.jpg
Zorana Jevtić 

- Iako nisam pristalica javnog mnjenja i toga da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! - otkrio je on tada na Fejsbuku, a prošle godine su ga kamere "Paparaco lova" uhvatile sa novom partnerkom.

Vođa Instruktora nikada nije želeo da priča o novoj izabranici, ali sada su viđeni na ulici kako se raspravljaju, što je jedan korisnik društvene mreže Iks objavio.

Na trenutak se vidi da su neodlučni kuda bi pošli, ali su ipak prešli ulici na raskrsnici i nastavili Ruzveltovom.

Muzičar nikada nije bio previše pričljiv o porodici, u nekim intervjuima rekao je poneku reč o deci, sinu i ćerki, koji su odrasli ljudi, kao i o supruzi, o kojoj je imao samo reči hvale.

3100735-shutterstock1438253714180-edit.jpg
Shutterstock, Damir Dervišagić, Ana Paunković 

Tako se stekao utisak da je njihov brak idealan i da nema nikakvih trzavica, ali izgleda da to nije bilo tako.

Kako je tada izvor naveo, između Bajage i Emilije već dugo nije štimalo kako treba i njih dvoje duže vreme nisu živeli zajedno, pa je razvod bio neminovan.

Kurir.rs/Telegraf

 Bonus video:

Kurir televizija KARLEUŠA JAVNO POZVALA CECU NA DUEL: Volela bih da se nađemo oči u oči pred kamerama! Ne bi mogla da mi parira, pala bi u moju senku