Aneli Ahmić i Matija Matijević uplovili su uvezu na samom početku nove sezone rijalitija "Zadruga-Elita" i često razmenjuju nežnosti nemareći za svoje cimere. Ipak, sudeći prema Matijinoj izjavi tokom današnje podele budžeta izgleda da je njihovoj romansi došao kraj.

Gastoz je danas, kao novi vođa, delio budžete cimerima, a kada je došao do Mateje on je otkrio da je njegovoj i Anelinoj ljubavi došao kraj.

Raskinuli Aneli i Mateja
Printscreen 

- Mateja evo ti mali budžet, za tebe nemam reči do sad, čuvaj se, Bosanka iz Dubrovnika je to samo pazi - rekao je Gastoz.

- Nema od toga ništa više završili smo - odgovorio je Mateja i izazvao šok među zadrugarima.

2024-09-18 08_14_13-Pao poljubac između Aneli Ahmić i Mateje Matijevića_ Završili zajedno u krevetu .jpg
Printscreen 

Njihov raskid danas je gostujući u emisiji "REDakcija" prokomentarisao bivši rijaliti učesnik Marko Đedović.

- Ja ga sinoć baš pohvalio kako ume da zaštiti Aneli...Mnoge stvari se dešavaju tamo u kući gde muškarci neće da se kače sa muškarcima jer se plaše fizičkog kontakta, nego im je lakše sa ženama da se svađaju jer znaju da su tu dominantni. U pozadini je negde taj neki rivalitet između nje i Anđele. Vidi, Mateja je bio sa Anđelom u vezi, ali je dužina trajanja ista. Mateja, nažalost, nije sposoban da stane iza nečega što nosi u rijalitiju, a Aneli mu je odbrusila, a Mateja to ne trpi. Ne trpi da mu se udari na ego i na muškost - rekao je Đedović i dodao da smatra da će se njih dvoje ipak pomiriti.

Kurir.rs/Pink

 Bonus video:

Kurir televizija KARLEUŠA JAVNO POZVALA CECU NA DUEL: Volela bih da se nađemo oči u oči pred kamerama! Ne bi mogla da mi parira, pala bi u moju senku