Kolumbijskoj divi Koraimi Tores, nezaboravnoj Kasandri iz istoimene serije, toliko se dopada Srbija, gde trenutno boravi, da želi da se u našoj zemlji odomaći.


Doduše, otkako se pročulo da glumica dolazi na Balkan, producentske kuće koje rade na filmovima i serijama na sve načine pokušavaju da uspostave saradnju s njom. Za sada je to uspelo samo čelnicima serije "Igra sudbine", koja je postala deo ove popularne sapunice.

screenshot-20240423-111209.jpg
Printskrin Instagram 


- Za kolumbijsku divu vlada veliko interesovanje. Uspela je da se probije na naše tržište i sada čak dve produkcije žele saradnju s njom. Da li će uspeti to da ostvare u ovom kratkom vremenskom intervalu i da s njom pričaju o tome, videćemo, ali sigurno je to da neće odustati. Rade se filmovi i serije i za nju ima mesta ukoliko bude pristala na saradnji i s drugim kućama pored one s kojom trenutno sarađuje - priča naš izvor.

screenshot-31.jpg
Printscreen/Youtube 


Čuvena Kasandra u nedelju veče je sletela na beogradski aerodrom, gde ju je dočekala i naša medijska kuća. Ona je bila iznenađena i oduševljena brojnim novinarskim ekipama, a na dobrodošlicu našeg novinara imala je kratku poruku.


- Hvala! Vrlo sam uzbuđena i srećna što sam ovde - rekla je popularna Kasandra šaljući nam poljupce.
Koraimin dolazak je potez koji će nesumnjivo podići seriju na još viši nivo, a to će biti i spektakl za srpsku publiku spojen s nostalgijom jer je Kasandra zaludela Jugoslaviju devedesetih. Slavna Kolumbijka u Beogradu će boraviti tri dana, a njena prisutnost na setu serije izazvala je ogromno interesovanje.

1603.jpg
Privatna Arhiva 


- Koraima je ostavila dubok trag u srcu publike u Srbiji kada je tumačila Kasandru. Mnogi pamte njen upečatljiv lik i emocije koje je prenela na ekran. Kad sam prvi put predložila da bi bilo sjajno da Koraimu dovedemo u "Igru sudbine", svi su bili za - rekla je glumica Aleksandra Belošević, koja je među prvima predložila ideju o njenom angažovanju.

Koraima Tores 3.jpg
Gabriel Carvajal 


Podsetimo, zbog ogromne popularnosti koju je stekla u našoj zemlji tokom emitovanja "Kasandre" devedesetih godina, Koraima je 1997. godine posetila Srbiju, a kako je kasnije u intervjuima navodila, iz naše zemlje ponela je najlepše uspomene. Srbiju je zapamtila po gostoprimstvu, ali i ljubavi koju je dobila od obožavalaca.

Ima vremena i za uživanje: U Beogradu obilazi znamenitosti

Koraima tri dana boravi kod nas, a svaki momenat koristi na najbolji mogući način. Ona na Instagramu sa svojim pratiocima redovno deli fotografije i snimke iz srpske prestonice, a juče je pokazala kako šeta Kalemegdanom i da se provodi u Skadarliji. Pre toga je imala lajv uključenje i pitala svoje pratioce da joj preporuče koja mesta da poseti dok je u prestonici Srbije.

Kurir TV PUSTI BRIGU SE03EP07