Miljana Kulić napunila je 31 godinu, a tokom dana Veliki šef napravio je žurku za pamćenje na kojoj je bilo izobilje i hrani i pića, ali i poznatih estradnih umetnika.

Izgleda da to Miljani nije bilo dovoljno, te je sve vreme molila produkciju da joj spusti nekoliko piva. Obzirom da to nisu uradili, Miljana je bila na "granici" da alkoholni rastvor za čišćenje pomeša sa vodom i to konzumira tokom žurke, jer kako je istakla, to bi moglo da joj zameni pravi alkohol.

Sve je otišlo korak dalje kada je slavljenica pokupila svu hranu i tortu i na kraju sama iznela do produkcije. Iako je izjavila kako to radi jer želi da "počasti" ljude koji rade u produkciji, Gastoz je bio sumnjičav, te je cimerima govorio kako je ubeđen da Miljana tajnim putem u kom nemaju kamere svu tu hranu odnosi u apartman.

Takođe,on je opleo po njenoj porodici, a nju je nazvao "bolesnicom".

- Ona je bolesna, oni je ovde uzdižu jer bez ovoga ona ne bi imala hleba da jede. U svemu tome je i njena porodica koja to isto radi i svi zarađuju na ovaj način. 

On je takođe ostao šokiran Miljaninim "otimanjem" mikrofona, te je Kariću prepričao čitavu situaciju.

- Ej bre, ona uzima Kadri mikrofon, čovek u pesmi, peva, ona je samo prišla otela mu mikrofon, a onda isti dala Gruji. Dečko nije znao šta ga je snašlo.

 Bonus video:

Kurir televizija Takmičenje za dodatni poen u emisiji "Komšiluk"