Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Slađana Đorđević Bucka osim što je ostavila neverovatan utisak zbog svog vanserijskog glasa, ona je jedna od retkih pevačica koja se posvetila obrazovanju.

- Meni je turbo tempo bio celog života, ali sam prosto jedan period posvetila završavanju fakulteta koji je zaista meni odnosio puno vremena. Radila sam naučno-istraživački rad i mnogo sam srećna što sam završila etnomuzikologiju jer živa je nauka - otkrila je pevačica i istakla da je veoma ponosna na sve što je do sada ostvarila.

- To mi je donelo jednu satisfakciju da se i dalje bavim muzikom, ali sad na koji način, da li ću pevati, snimati, komponovati, biti na terenu, to sve zajedno, to je moje bavljenje muzikom. Moram da kažem da kada sam radila master rad bavila sam se instrumentalnom tradicijom i profesori sa fakulteta su mi rekli da sam pomerila granice u istraživanju– istakla je Bucka.

Malo ko zna da je Bucka osim fakulteta završila i dve srednje škole koje je pohađala uporedo.

- To je tačno, išla sam u frizersku i muzičku školu - sa osmehom je otkrila.

Smršala 40 kilograma

Bucka je uspela da smrša čak 40 kilograma, mnogi su pomislili da je bila na operaciji kao i neke njene kolege, ali to ipak nije tako. Kako i sama kaže nikada ne bi otišla pod nož jer smatra da može smršati prirodnim putem.


- Teretana i treninzi su zadnjih nekoliko godina kod mene neizostavni deo, evo nekoliko meseci sada koliko pripremam nove pesme i oko snimanja malo sam utanjila sa treninzima. Samo kažem sebi da mi nedostaju treninzi i taj osećaj da me bole mišići – rekla je ona nedavno.

Pevačica kaže da su i neke koleginice sa estradne scene kao i ona smršale prirodnim putem, a otkriva zbog čega ona nikada ne bi otišla na operaciju.

- Ne moraš da ideš pod nož da bi izgledao lepo, i ja sam išla tim prirodnim putem, teretana, ishrana i sve se može – kazala je ona.

Bucka je tokom učešća u najgledanijem muzičkom šou osvojila simpatije publike kako zbog talenta, tako i zbog samouverenosti koju je imala sa viškom kilograma.

Ipak, Bucku je poljuljalo kada je iz medija saznala da je izbačena iz Granda.

- Mediji su svašta pisali, razne neke neistine, mene je to jako bolelo. Ja sam iz novina saznala da sam izbačena iz Granda. Količina mog šoka je tada bila neverovatna, pisalo je da sam izbačena iz Granda. Pokušavala sam da dobijem informacije, znala sam da ništa nisam skrivila, apsolutno stojim iza svojih reči i dela - ispričala je ona tada.

- Bilo mi je krivo, ali sam tada sebi rekla bolje je da ne znam. Ja sam zahvalna Bogu što sam se 2016. godine vratila u Grand produkciju, dočekana sam na najbolji način, nikada nisam saznala da li je istina i ne želim da kopam po tome – rekla je Bucka

kurir.rs/blic

 Bonus video: 

Instagram/_krstinja___todorovic__ BUCKA JE IMALA 142 KG, SMRŠALA JE 60 KG! Njen obrok su 3 ZALOGAJA, evo šta samo JEDE a surove reči Saše Popovića su joj se UREZALE (VIDEO)