Tea Tairović održala je dva solistička koncerta u Beogradskoj areni prošlog vikenda, a u javnosti su se pojavile informacije da ti nastupi zapravo nisu bili rasprodati, već su karte podeljene kako prostor ne bi ostao prazan.

U formatu televizije Kurir, emisiji "Stars Specijal", voditelji su razgovarali na temu da li je ovakav koncert bio kruna karijere, ili samo investicija zarad reklame?

20240928-STARS SPECIJAL-S01EP10-.00_24_01_14.Still001.jpg
Kurir Televizija 

Oni su se govoreći na ovu temu dotakli i drugih zvezda koje su u skorije vreme izvele ovakav poduhvat, odnosno Aleksandre Prijović, čiji  se veliki uspeh ne mora ni naglašavati, ali i Milice Pavlović, za koju je pokrenuta ista debata o malom interesovanju za dolazak na koncert, ali i koliko zapravo košta nastupiti u areni?

Voditelj Ivan Gajić otkrio je interesantnu anegdotu o tome zašto, iako voli muziku Tee Tairović, nije prisustvovao koncertu:

- Tea se prošle godine naljutila u emisiji, ali nisam znao zašto. Kada sam saznao odlučio sam da ne odem na koncert.

Kurir televizija Tea Tairović štedela na koncertu jer nije rasprodala arenu?

Ističući da neka od mišljenja publike sugerišu da nastup Tairovićeve nije bio na nivou, Goran Jovanović rekao je da je Tea verovatno počela da štedi na koncertu, kada je shvatila da posećenost neće biti onakva kakvu je očekivala.

-Tea je pogrešno procenila svoju snagu, a kada nije rasprodala arene krenula je da reže troškove. Delovalo je kao da je sve svedeno, i nastup, i bina. Koncert je bio kao generalna proba. Cena nastupa nakon ovog koncerta će joj svakako rasti, tako da nije trebala da štedi - rekao je voditelj.

On je rekao i da je koncert Tee Tairović još jednom potvrdio da je zvezda broj jedan upravo Aleksandra Prijović.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Kurir Tea Tairović počela koncert