Sonja Vuksanović bila je u braku sa pevačem Željkom Šašićem kojem je rodila ćerku Sofiju, a nakon razvoda se udala za njegovog najboljeg prijatelja Acu Lukasa.

Mnogi i dalje pamte skandal koji je nastao kada je Sonja uplovila u vezu, a kasnije i u brak sa folkerom Acom Luksaom, koji je inače bio dobar prijatelj njenom bivšem mužu Željku Šašiću.

sonja-aca-zeljko.jpg
Damir Dervišagić, Sonja Spasić, ATA images 

Bila je u braku sa pevačem Željkom Šašićem sa kojim ima ćerku Sofiju, a nakon razvoda udala se za pevača Acu Lukasa i njemu rodila ćerku Viktoriju.

Ipak, ni njihov brak nije opstao, pa je usledio razvod.

sonja-vuksanovic.jpg
Printscreen/Instagram 

Željko je u jednoj emisiji progovorio o njihovom prijateljstvu i trenutku kada je saznao da su Aca i Sonja zajedno.

- Družili smo se Lukas i ja. Više sam ja kapirao njega kao prijatelja, nego on mene. Bio je lažni prijatelj. Iz njegovog ponašanja bilo je teško zaključiti da će biti takav kakav je ispao posle. Voleo sam ga ko prijatelja, on je uvek bio nestašan, uvek sam mu bio glas savesti. Čudni su to likovi. To je bilo šokantno za mene, kad sam saznao za njega i Sonju, ali smo svi nastavili svoje živote. Ja njegovu ženu nisam gledao. S tim njegovim okruženjem je bilo teško raspravljati se. S njim mogu da se pomirim, ali da se družim neću. Mi smo i razgovarali o stvarima o kojima je trebalo da se razgovara, dok ste vi novinari mislili da smo u sukobu - rekao je Željko.

Kurir.rs/Blic

 Bonus video:

kurir televizija ACA LUKAS PROGOVORIO O LJUBAVNIM AVANTURAMA! Otkrio je li istina da može 48 sati bez pauze, a evo šta je rekao o Dragani Mirković