Dom Milana Stankovića skrivena je oaza mira popularnog Obrenovčanina. Nije dozvolio muzičar da mu javnost, čak i u doba najveće popularnosti, gura nos i tanjir ili pak postelju.

Usponi i padovi Milana Stanjovića bili su zanimljivi žutoj štampi, ali ne toliko fanovima koji ga željno iščekuju i nadaju se novim projektima.

Milan Stanković
instagram/milan stanković 

Šta se dogodilo s mladićem koji je priželjkivao da postane zvezda, te se u to ime prijavio i na muzičko takmičenje, da li mu se razmišljanje promenilo, da li je nešto drugo postalo prioritet u njegovom životi sve su to pitanja koja već par godina muče javnost.

Nažalost, objašnjenje nije stiglo sa Milanove adrese. Bira ćutanje i povremeno komuniciranje s pratiocima na Instagramu.

U dom Milana Stankovića, naime, stigao je savršeno upakovan paket a kada ga je pevač otvorio ugledao je jedan od trenutno najskupljih muških parfema. Slikao je sve i snimio a potom se zahvalio.

kurir.rs/story

kurir televizija RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA DEO POSLEDNJE PESME MARINE TUCAKOVIĆ: TEKST JE STRAŠAN! Rekla šta joj je poslednje poručio Milan Stanković