Pevač Ljuba Aličić nikada nije štedeo mlađu generaciju pevača, što zbog pevanja, što zbog njihovog odnosa prema poslu.  Naime, njemu je neshvatljivo da mlađe pevačice traže ogromne honorare za svoje nastupe. 

Na spomen Tee Tairović i Barbare Bobak Ljuba Aličić je veoma iskreno odreagovao i rekao da ne zna nijednu njihovu pesmu i da nemaju nijedan hit, da bi bile bahate. 

09.jpg
Nikola Šegan 

- Nemoj mi njih, molim te! Lupaju cenama, pusti me u... Čuj, Barbara traži sedam-osam evra. Pa koji ona hit ima?! A koje one imaju hit? Šta će iza njih da ostane?! Ništa, izgubiće se u vidu magle. Nemam ništa protiv njih - opleo je žestoko Ljuba po mladim koleginicama i otkrio da je Barbara čak odbila pesmu koju joj je nudio. 

IMG-20240922-WA0132.jpg
Marko Karović 

- Barbari sam nudio pesmu koja bi joj prošla, nebitno što je moja pesma. A ona kao nešto... A gde ti je hit, Barbara! Evo ja ne znam nijedan hit njen. Nemam ništa protiv devojke, ali gde ti je hit. Daj da nešto ostane, da kad ja čujem Barbaru, ja kažem e tu pesmu peva Barbara - rekao je Aličić. 

Podsetimo, jednom prilikom Aličić je od svih mladih pevača pohvalio Darka Lazića, s kojim je jedno vreme čak bio i u svađi, da ozbiljno peva. 

- Mogu da izdvojim od pevača Darka Lazića koji ozbiljno peva, ima dobre pesme. Darko je dobar dečko, nisam ljubomoran i sujetan na njega. Nemam problema da pohvalim nekog ko je dobar - rekao je tad Ljuba. 

Kurir.rs/Pink M

Kurir Ljuba Aličić