Sinoć je emitovana prva emisija nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a takmičar Edin Abadžija istakao se među brojnim kandidatima i već osvojio srca publike, a reklo bi se i žirija.

Edin je vozač kombija i ne bavi se profesionalno muzikom, ali uprkos tome što se pevanjem bavi amaterski, uspeo je da osvoji šest glasova žirija.

Screenshot 2024-09-29 171946.jpg
Printscreen 

 - Odličan je, bio je dobar na momente, mestimično, ponekad. Ovo su smislene rečenice i reči koje ko ne zna da tumači nije iz materije - rekao je Bosanac, a pohvalila ga je i Marija:

- Dopala mi se prva pesma, druga ne. Ima lepu boju glasa. Kako su krenuli da se spuštaju zidovi, bio si sve uznemireniji, ali ti je početak prve pesme i sve najteže si pevao najbolje.

Viki se posebno dopao njegov repertoar:

WhatsApp Image 2024-09-16 at 4.20.50 PM.jpeg
Kurir 

 - Meni je bio dobar. Narodnjak i sve što ja volim. Slažem se imaš lepu boju glasa i čuje se da nemaš iskustva, ali sve ćeš to da doteraš uz mentora.

Njegov talenat potvrdili su i ostali članovi žirija.

- Dao sam glas nakon prvih taktova. Ušao si sigurno, jako tačno, čulo se da si talenat. Ne gledaj ništa šta se dešava oko tebe, baš te briga - poručio mu je Mili, a Đole se složio s njim.

Edin je za mentora odabrao Mariju Šerifović.

 Bonus video:

Kurir Ceca ziri i u novoj sezoni emisije Zvezde Granda