Snežana Đurišić uživa u ljubavi sa ginekologom Vanjom Miloševićem već godinama unazad, a sada je progovorila o njihovom odnosu.

3.jpg
Petar Aleksić 

- Ti si sada u divnoj vezi, koliko si u emotivnom odnosu lepom - pitala je Sanja Marinković u emisiji "Magazin in".

- Nema potrebe da ga osvežavam. Sad će osam godina. Uvek je sveže, uvek se nešto desi, svako sa sobom nosi neku priču - rekla je Snežana.

vanja-milosevic.jpg
Kurir Televizija 

Pesmu posvetila Vanji
Inače, pesma "Moj genije" posvećena je upravo doktoru koji joj je osvojio srce.

- Jeste ta pesma posvećena Vanji, naravno da je posvećujem i svima koji slušaju i vole ono što ja radim. Većina mojih kolega i koleginica ne doživljava tako pesmu. U principu ne doživljavam pesme tako lično, ne pronalazim se u njima, mada bih mogla. Svako od nas voli, svađa se, ljubi i rastaje se, život se živi. Veliki procenat dešavanja u životu, poznat je svima nama- rekla je pevačica.

Podsetimo, pre nekoliko dana se pojavila lažna vest da je Snežanin partner, doktor Vanja Milošević preminuo.

zvezde-granda-24102022-0115-1.jpg
ATA images 

- Na internetu se pojavio lažni naslov sa lažnom vešću o smrti mog partnera, koju sam ja navodno čula dok sam nastupala i svako slovo tog naslova je laž. Dok pokušavam da saberem misli od besa, bez prestanka me kontaktiraju zabrinuti prijatelji i članovi Vanjine i moje porodice, vrlo uznemireni. Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da je Vanjina majka pročitala ovaj malociozni naslov i kako bi to uticalo na njeno zdravlje - rekla je ona tada.

Kurir.rs/Blic

 Bonus video:

Kurir Snežana Đurišić