Maleni Bloom je pevačici Maji Šuput i suprugu Nenadu Tatarinovu stigao kao kruna ljubavi 2021. godine.

Pevačica nikada nije krila koliko je srećna zbog porodičnog života i koliko uživa sa svojim momcima.

majasuput-277773529-1034958217375187-8839287736189859896-n-1.jpg
Printscreen/Instagram 

- Kad je Bloom u pitanju, mogla bih pričati satima. Zaista, najzabavnijih devet meseci mog života. Iako, zaista sam vodila jedan turbulentan, izrazito aktivan i neverovatno zabavan život, ali ovo je potpuno jedna druga vrsta i emocije i zabave i avanture. Bloom je toliko zabavan, toliko dobro dete i jedno zahvalno stvorenje da je s njim svaki dan baš komedija i uživancija. Otkad se rodio, zaista nije bio mesec da nismo s njim otišli na neko putovanje. Dete je proputovalo uzduž i popreko celu Hrvatsku. Već je bio dva puta u Turskoj, pa leti i sada smo bili u Istanbulu tako da vožnja brodom, vožnja avionom, vožnja autom. Ma ne, sve mu odgovara i s njim je vrlo, vrlo ugodno provoditi sve slobodno vrijeme. Ne znam, apsolutno sam opčinjena i zaljubljena u to svoje prekrasno dete - ispričala je Maja za Story u velikom intervjuu nekoliko meseci nakon što je postala majka.

maja-suput-1.jpg
ATA images 

Kada je Maja otkrila da je sinčiću dala internacionalno ime, podstakla je lavinu podeljenih reakcija.

- Ono što je svima, namerno ili ne, promaklo jeste tumačenje Kembridževog rečnika u kojem, između ostalog, stoji i to da reč "bloom" označava zdravlje. Na stranici Names.org koja piše da ime Bloom znači 'Zlatno Srce' i 'Zmajev Plamen'. U svom imenu ga je nosila i Heba, ćerka Boga Zeusa i njegove žene Here, koju su nazivali boginjom mladosti, a riječ bi se mogla protumačiti i kao 'ustajanje' -  napisala je jednom prilikom Maja.

maja-suput.jpg
Pritnscreen 

Na njegov prvi rođendan pevačica je krstila sinčića, a mnogi su se pitali koje je njegovo kršteno ime. U intervjuu koji je dala magazinu Gloria na kraju 2022. godine Maja je otkrila i tu tajnu, Bloomovo kršteno ime je - Bloom.

Kurir.rs/Story.hr

 Bonus video:

Instagram Bloom Tatarinov u kuhinji