Slobodan Veljković Cobi u vezi je sa pevačicom Kat Dosom, pa sve svoje slobodno vreme provode zajedno. Naš paparaco uhvatio je zaljubljeni par u šetnji Beogradom u potpuno opuštenom izdanju.

Ona je bila u kratkoj majici, helankama, patikama i kosom vezanom u rep, dok je Cobi bio u majici i bermudama. Sve vreme su bili nasmejani, a Veljković je u jednom momentu i razgovarao telefonom, pa su se nakon što je prekinuo vezu iz centra grada uputili prema Dorćolu.

Cobi i Ket Dosa zaljubljeni šetaju Beogradom
Damir Darvišagić 


I dok su išli ka mestu gde su se uputili, oni su se zagrlili i srećni šetali ulicama srpske prestonice. Pevačica i reper nikada nisu javno priznali svoju vezu, a kako je Kurir prvi pisao, njihova romansa počela je kada je pevačica izrazila želju da on radi na njenim pesmama i karijeri. U međuvremenu su sevnule i varnice, pa su uplovili u vezu, a nakon što je Kurir objavio da su Slobodan i Kat u vezi, oni se nisu oglašavali, ali su počeli da se zajedno pojavljuju na događajima. Imali smo prilike da ih sretnemo i u bioskopu i u gradu, ali i na koncertima.

IMG-cc81e812ab8829b8ea56d27d1cbc8015-V.jpg
Damir Darvišagić 

IMG-2891c4a5650ce9d0a3bf6d1b5d00b679-V.jpg
Damir Darvišagić 

  Podsetimo, Kat Dosa proslavila se učešćem na festivalu Pesma za Evroviziju, dok je Veljković nakon raskida sa dugogodišnjom devojkom Jelenom Nikolić, koja je u međuvremenu s vaterpolistom Nemanjom Vicom dobila dete, nestao iz javnosti, prekinuo nastupe i posvetio se samo stvaranju pesama za druge. Za Dosu je uradio nekoliko pesama, a jedna je upravo završila na nacionalnom izboru za Evroviziju.

unnamed.jpg
Kurir 

Kurir televizija LUKAS NA DUHOVNO PROČIŠĆENJE, VOJAŽ MI JE BEZLIČAN, A SAŠA POPOVIĆ JE PRAVI PRIMER...! Vendi udarila na kolege sa estrade