Poslednjih godina Ana Nikolić prolazi kroz vrlo težak životni period, o čemu svedoči celokupna javnost jer svaki njen ispad i skandal sama prezentuje preko društvenih mreža ili putem medija.

Poslednji u nizu desio se za vikend, kada se uključila u program Pink televizije, u emisiju "Premijera vikend specijal", u kojoj je govorila o svom odnosu sa partnerom, kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom. Najpre je objasnila zašto njih dvoje često raskidaju i mire se.

ana n.jpg
Damir Darvišagić, Nenad Kostić 

 - Kod mene je uvek turbulentno, drugačije ne može. Rale laže, on mene ostavlja svaki dan. Rale i ja ukupno imamo 100 godina. Ja sam zaljubljena, ali očigledno u pogrešnog čoveka. Planove nemam nikada, meni se sve tako dešava spontano. Ljudi misle da mi Spilberg piše scenario verovatno, kod mene se sve tako dešava - rekla je pevačica.

Potom je na pitanje voditeljke počela da priča o svom solističkom koncertu u Beogradu.

- Arenu smo preskočili, sada neka bude Ušće, neka gori Ušće. Ceca je zakazala, tamo je samo njoj i meni mesto i nikom više - rekla je Ana, pa se opet prebacila na dečka Raleta i izrekla skandalozne reči.

- Biće koncert ako ne ubijem Raleta, više nema ostavim, nisam žena za zaj*banciju. Neka se dogovara sa sobom. Ima da ga iseckam i spakujem u kesice, ni forenzika ga neće prepoznati, ili neka mi napravi koncert. Arena je trebalo pre Tare da bude, ona se desila, i dalje sam na porodiljskom. Mene Ušće jedino inspiriše - govorila je pevačica.

ana nikolić.jpg
Screenshot 

 Podsetimo, Kurir je pisao o tome da je Ana pre nekoliko nedelja raskinula s Ratkovićem i to je proteklo vrlo burno. Došla je kod njega u studio i tamo srela jednu pevačicu, pa ju je odmah uhvatio nalet ljubomore i počela je da divlja i lomi sve pred sobom. Razbila mu je ekran od kompjutera, a jedan je bacila kroz prozor. Onda je lupala sve što joj je palo pod ruku, demolirala mu je studio.

Potom je, prema rečima izvora Kurira, posle nekoliko dana od Raleta tražila da joj sve njene stvari koje su se nalazile kod njega donese u njen stan, što je kompozitor i učinio. Međutim, bila je toliko ljuta na bivšeg partnera da je posle nekoliko dana odlučila da mu se osveti tako što mu je bacila sve stvari s terase stana na Voždovcu, gde ona živi, a gde je Rale provodio dosta vremena dok su bili u vezi. 

Nakon što se odlučila na ovaj korak, Nikolićeva je pozvala kompozitora i poručila mu da može da dođe i pokupi svoje stvari sa ulice, što je njega šokiralo. Rale je uskoro došao na Voždovac, a nakon što je sakupio svu svoju garderobu s pločnika ispred zgrade, molio ju je da ga pusti u stan kako bi razgovarali. On ju je ubeđivao nekoliko minuta, a kad je shvatio da neće uspeti da je ubedi, otišao je.

Do zaključenja broja Ratković nije odgovarao na naše pozive.

unnamed.jpg
Kurir 

Kurir.rs

 Bonus video:

Instagram/uros_tarapana Ana Nikolić sa Raletom u provodu