Drage moje Abronošice snašle su me Tantalove muke. Naprosto ne znam šta pre da vam ispričam. Za nedelju dana sam saznala mnogo novih zanimljivih informacija, prezanimljivih. Nažalost, ne može sve da stane u jednu, ali morala sam da izdvojim najzanimljiviju.

Dosta sam se ja bavila estradom, sportistima, političarima, vreme je da vam ispričam jednu zanimljivu informaciju o poznatoj porodici. Tašta jedne gradske face koji se s vremena na vreme pojavljuje u medijima, juri mlađe muškarce po gradu. To je sad glavna tema u čaršiji.

abronosa-sms-preljubnice.jpg
Kurir štampano 

Nabacuje im se, flertuje, a na mrežama se pravi fina, porodična, prava baka za poželeti. Zvaćemo je Seni. To ime joj priliči jer zaboravlja veoma važne stvari, a pravi se važna. Zavela je jednog mladog momka koji je želeo da isproba to iskustvo, ali i kako je biti sa damom koja je u trećoj dobi. I mogu da vam kažem da su se našli. On je uspešan biznismen, njemu pare ne trebaju, a ni njoj nisu toliko potrebne jer ima naslednike koji se brinu o baki. Seni više treba muškarac koji će da je voli, čuva, češlja kosu, da je mazi i pazi i naravno da sa njom putuje po zemlji i svetu.

Pokušala je ona da smuva jednog jakog lika, ali nije joj to pošlo za rukom. Ali jeste kod ovog drugog koji nije faca, zapravo, smešan je kao crtani film, ali eto odlučio čovek da se upusti u tu avanturu. I sada niko od nje ne može da živi. Bukvalno. Zaljubila se Sena, pa je srećna, pa cvrkuće, pa ide na sve moguće tretmane, sređuje se, vežba, ne izlazi iz salona i naravno na mrežama se fotošopira do besvesti. Toliko je smešno da joj je to i slavni zet rekao. Ali ona ne odustajaje. Želi da živi punim plućima i za sada joj to polazi za rukom.

E, sad ne bi bilo fer da vam ne ispričam još jednu pričicu, na brzinu. Radi se o dami koja želi da bude slavna, poznata, uticajna, a pre neku godinu je barabar radila sa jednom hapšenom starletom. Sada glumi neku uspešnu ženu, porodičnu, ali to nije tako. Provalili je neki novoinari i ne dozvoljavaju joj da bude u medijima jer se lažno predstavlja. Doduše takvih je koliko volite. Zaboravila sam da vam kažem kako se ona zove. Pa evo neka bude Fufi. Mislim da vam je sve jasno. Eto, toliko za sada, pa ćemo da vidimo za dalje.

 Bonus video:

Kurir TV STARS EP 393