Ništa ne potresa domaću javnu scenu kao preljube, a dok su neke afere bile javne, druge poznate ličnosti su svoja neverstva uspele da sakriju.

Ipak, ima i onih koji su priznali da su nekad bili ljubavnici ili ljubavnice, među njima je i pevačica Indira Indi Aradinović.

x01-news1-nemanja-nikolic.jpg
Nemanja Nikolić 

 - Bila bih budala kada bih rekla da nisam bila ljubavnica, zato što svaka mlada devojka to mora da prođe! Mislim da bi sve to volele da probaju i da moraju na taj način da sazre, da bi posle bile velike pametnice - rekla je pevačica svojevremeno za medije, pa je dodala da joj se ne žuri da se uda i ima dete.

- Ne žurim da se udam i rodim dete, a još manje žalim što se to dosad nije desilo. Što se tiče intimnih odnosa, nisam neko ko ludi za tim, mogu bez odnosa dugo - rekla je ona.

heml0126.jpg
Nemanja Nikolić 

 Inače, pisalo se i o vezi Indi Aradinović sa Zoranom Marjanovićem, a onda je pao i raskid.

- On se vezao za Aradinovićevu i sada mu je neobično bez nje, išli su svuda zajedno. Družili su se, izlazili, svađali i mirili, ali sada je definitivno kraj. Od njih dvoje u emotivnom smislu nema više ništa. Neće čak ljubavi da pruže novu šansu. Zoran je to teško prihvatio. Ni Indi nije lako, ali se odmah pomirila s tim da bolje funkcionišu kao poslovni saradnici nego kao partneri - ispričao je izvor za naš list, koji je dodao da će nastaviti poslovnu saradnju.

- U tom smislu su super par. To je obostrani interes i poslovna stvar. Ja smatram da nikad nije ni trebalo da eksperimentišu u tom emotivnom smislu - istakao je sagovornik.

heml0120.jpg
Nemanja Nikolić 

 Kurir.rs/blic

 Bonus video:

Instgram Indi