Nekadašnja pevačica grupe "Magazin" i ćerka legendarnog Miše Kovača, Ivana Kovač, ispričala je kako je "od osobe koja ne mari za veru postala osoba koja svakodnevno odlazi u crkvu".

- Celi život sam imala osećaj da nešto nedostaje. I ne znaš šta je i sad shvatam da nedostaje on. Meni celi život fali on, da se vratim svom izvoru od kojeg sam potekla. Mama me već godinama pokušavala približiti Bogu. Toliko je pričala o njemu da mi je stvorila averziju. Godinama se molila za mene i moje preobraženje. Onda su se izdogađale neke stvari koje su bile vrlo loše i on je našao svoj put do mene. Doslovno me uzeo i čupao me. Još uvek me čupa i stavlja na svoj put gde me on želi - rekla je pevačica za In Magazin.

ivanamisokovac-1.jpg
Printscreen/Instagram 

Ivana kaže da donedavno veri uopšte nije pridavala važnost.

- Meni da je neko rekao pre godinu i po dana da ću ovo pričati, ja bih rekla ti si lud, o čemu ti pričaš, kakva crkva, kakav Bog. Kad ga upoznaš, kad upoznaš njegovu ljubav, kad osetiš koliko te voli, kad osećaš njegovu prisutnost u srcu, onda znaš da je ovo stvarno - rekla je ona i dodala:

- Vera nije projekt, vera nije lifestyle, vera je život, istina, vera je nešto što te menja, vera je nešto što ti unosi nadu. Ja sam svaki dan u crkvi, molim se puno. Pre sam jako puno psovala i sad kad vrtim film u glavi - pa to je grozno, grozno za čuti. Nisam opsovala, ne sećam se otkad, nisam ogovarala ne sećam se otkad - dodala je.

ivana-kovac-misa-kovac.jpg
Printscreen 

Pevačica  izrađuje majice s verskim motivima.

- Gde god da dođem, pitaju me gdje sam kupila majicu. Ljudi doslovno trče za mnom. Ja sam im rekla da je to moja prezentacija Gospoda na koncertima i onda su mi govorili da ih počnem prodavati. Rekla sam da neću jer imam osećaj da pravim greh, da iskorišćavam njega za neki svoj profit. Onda sam rekla: "Bože, ako je tvoja volja, ti ćeš meni pokazati hoćeš li da ja to prodajem ili ne". Mi smo bez njega nula, mi smo bez njega prah i pepeo - zaključila je.

Podsertimo, ćerka Miše Kovača 

Ivana Kovač, ćerka pevača Miše Kovača, iza sebe ima tešku životku priču, a kako se navodilo, u jednom peridu života imala je problem i sa narkoticama. Na sreću, brzo se rešila poroka, i sada se bavi muzikom i sa svojim suprugom dobila je ćerku. 

Kurir/24sata.hr/Preneo: I.L.

 Bonus video:

Kurir TV STARS EP 393