Za Biljanu Tipsarević, suprugu našeg bišeg tenisera Janka Tipsarevića, ovo su jedni od najtužnijih dana u životu. Njihova porodica u vrlo je teškoj situaciji zbog porodične tragedije.

Biljanina baka, za koju je bila jako vezana, je preminula, te se potresnom porukom oprostila od nje na društvenoj mreži Instagram.

whatsapp-image-20240624-at-10.35.35-am-1.jpg
Petar Aleksić 

 Uz njihovu zajedničku crno-belu fotografiju, na kojoj su zagrljene i srećne, Biljana je napisala:

- Tvoje ruke su me naučile šta znači ljubav, nežnost i snaga. Tvoj osmeh je bio svetlost u mom životu, a tvoje priče su me vodile kroz detinjstvo i pokazivale put. Nema tih reči koje mogu opisati prazninu koja je ostala za tobom.

- Hvala ti što si uvek bila tu, što si me volela bezuslovno i što si u mom srcu zauvek sačuvala mesto ljubavi. Nedostajaćeš mi svakog dana, ali znam da si sada na nekom boljem mestu, gde nema bola, samo mir i večna svetlost.

Screenshot 2024-10-01 124308.jpg
Printscreen 

- Tvoja ljubav bila je svetionik u mom životu. Uvek si bila tu da me podigneš kad padnem, da me utešiš kad sam tužna i da mi pokažeš put kad sam izgubljena. Naučila si me da je porodica svetinja, da je ljubav najveća snaga i da se sve može prevazići kad smo zajedno.

- Nedostajaće mi tvoj smeh, tvoje priče, tvoje prisustvo koje je donosilo osećaj sigurnosti. Sećanje na tebe su moj najveći dar. U svakom smehu, u svakoj zvezdi na nebu, u svakoj tihoj noći - tražiću te i naći ću te, jer verujem da si sada negde gde nema bola, gde tvoja duša slobodno leti.

999.jpg
Instagram 

- Draga bako, hvala ti za sve lekcije, za svaki trenutak ispunjen ljubavlju i nežnošću... Znam da si tu, uz mene, da me čuvaš i dalje.

- Počivaj u miru, moja voljena bako. Volim te beskrajno, sada i zauvek, napisala je u opisu fotografije.

 Bonus video:

Kurir televizija BILJANA TIPSAREVIĆ ŽELI TREĆE DETE! Janko za to NE ZNA, a njegov posao to ODUGOVLAČI? Evo za kada je SVE ISPLANIRALA