Savo i Adriana Džehverović iznenadili su sve kada su objavili da su odlučili da se presele u Dubai i tamo počnu svoje novo poglavlje života. 

Adiana je sad na Instagramu objavila videe kako izgleda njihov novi dom, s kojim su oduševljeni. 

Printscreen Stan u Dubaiju Save I Adriane u Dubaiju

- Ovde je toliko lepo, mi smo sve obišli. Ovaj deo gde mi imamo je pogled je u izgradnji, a iza nas je promeda. 

Imaju i ostavu, kojom je oduševljena, pokazala je celi stan, kuhinju, koja je skroz opremljena, prostrana dnevna soba, gde je i trpezariski sto. Onim čim nisu baš zadovoljni jeste pogled. 

- Toliko lep kraj, a dobili smo pogled na gradilište - iskrena je Adriana. 

Podsetimo, porodica Džehverović trenutno prolazi kroz težak period. Sin Goce Džehverović, koju gledamo svake srede u ''Eliti'' i brat pevačice Teodore Džehverović, iznenada se preselio iz Srbije sa ženom Adrianom i ćerkom Doroteom.

Instagram Ovako izleda stan u Dubaiju gde sad žive Džehverovći

"Stigli smo! Naša prva šetnja promenadom koju smo toliko čekali Još uvek se upoznajemo sa krajem, gde se šta nalazi ali ono što smo mogli da primetimo je da je ovaj kraj odličan za porodice sa decom a to je upravo ono što smo želeli Duga promenada, parkovi, igrališta, tiho i čisto. Pogled na Dubai Skyline. Pritom kraj koji se tek razvija i koji će tek biti centar Dubaija. Iako nikad nismo bili ovde ranije, nešto nas je navelo da avantura baš ovde krene" - napisala je Adriana u svojoj objavi.Možda i nije prava odluka, možda se pokajemo - oglasili su se na društvenoj mreži. 

Kurir.rs

Instagram/Teodora Džehverović Teodora Džehverović