Milan Kalinić i njegova supruga Sandra rešili su da stave tačku na svoj brak početkom godine, i to posle 18 godina zajedničkog života, kada su shvatili da je za njih i njihovu decu najbolje da svako krene svojim putem.

Kako saznajemo od izvora bliskog glumcu, oni su se vrlo brzo dogovorili da se sporazumno razvedu i podele bračnu imovinu, kako bi sve prošlo što brže i bezbolnije, i to prvenstveno zbog dobrobiti njihovo dvoje dece.

kn m.jpg
Ptintscreen, ATAIMAGES 

Glumac i voditelj je odmah prihvatio da stan u kome su godinama zajedno živeli na Voždovcu pripadne Sandri i njihovoj deci, i oni će tu nastaviti da žive. On se preselio kod svoje majke u centar grada i tamo već neko vreme živi. On će u svom vlasništvu zadržati i džip i skuter, koji svakodnevno koristi kako bi završio sve obaveze po gradu. Pored stana, Sandri će ostati i jedan automobil.

Iako su dramski umetnik i njegova uskoro bivša supruga doživeli krah braka posle skoro dve decenije, oni su ostali u korektnim odnosima, i to najviše zbog svojih naslednika. Milan, uprkos preseljenju na drugu adresu, svakodnevno viđa svoju decu i vozi ih u školu, dok susret sa Sandrom izbegava, kako ne bi došlo do neke neprijatne situacije između njih.

bdp_premijera_28092024_0022.JPG
Antonio Anhel/ATA Images 

Prema priči upućenih, zbog Milanovog preseljenja najviše su srećne njegove sada već bivše komšije s Voždovca, kojima on nije bio omiljen lik u kraju i za koga niko nije imao lepe reči, za razliku od njegove supruge. Inače, otkad se u medijima saznalo da se razvodi, Milan izbegava svaki kontakt s medijima i svoje pojavljivanje u javnosti je sveo na minimum do daljeg. Ipak, tokom jučerašnjeg i prekjučerašnjeg dana viđen je kako neraspoložen i sam šeta Dorćolom, u neposrednoj blizini stana svoje majke Bobe Kojović, s kojom je u poslednje vreme opet nerazdvojan i kod koje trenutno živi.

IMG-20240930-WA0099.jpg
Kurir 

Podsetimo, Milan je odlučio da ništa o razvodu ne želi da komentariše u javnosti, pa ovu vest nije hteo ni da potvrdi niti da demantuje. Par još uvek prati jedno drugo na društvenim mrežama, a zajedničke fotografije nastale u periodu porodične sreće nisu uklonili.

Na Sandrinom profilu na Instagramu, ona još uvek ima prezime Kalinić. Iako njih dvoje nisu zajedno od početka godine, Sandru to izgleda nije mnogo potreslo, pa je tako letos podelila fotografiju na kojoj uživa sa prijateljicama u izlasku, kada je poslala i poruku: "Za ono najbolje što tek dolazi". Osim toga, Sandra je putovala, bila je u Beču i Italiji, a najviše pažnje privukle su njena slike u seksi kombinaciji kako šeta Dorćolom, ali i kako u slobodno vreme igra i tenis.

Screenshot 2024-09-29 213700.jpg
Printscreen 

Kurir.rs

 Bonus video:

Instagram ZNAM DA NISAM PRELEP, ALI I DALJE ME ŽELE: Milan Kalinić čestitao sebi 49. rođendan HIT snimkom, a shvatio i ko su mu prijatelji!