Familijirani biznis na estradi, po svemu sudeći cveta.

Deca poznatih su, htela to ili ne htela, od rođenja u žiži javnosti i svoj život od maltene malih nogu provode pred kamerama. Ima i onih roditelja koji naslednike nisu hteli da izlažu takvom pritisku, ali i onih koji kada su stasali i njihovom željom postali menadežeri poznatom ocu ili majki.Sa druge strane i supružnici se često hvataju u koštac sa tim da vode karijere svojih partnera.

whatsapp-image-20240727-at-12.26.34-pm.jpg
Kurir 

Boban Rajović je u razgovoru za Kurir otkrio da je angažovao sina Andriju da mu bude menadžer i da vodi njegovu karijeru. To nije usamljen slučaj.

1406-aga-3017-foto-damir-dervisagic--dragan.jpg
Damir Dervišagić, Dragan Kadić 

Ana Bekuta godinama je sarađivala sa svojim sinom Igorom Polićem. Medutim, kako su imali nekih poslovnih nesporazuma, ona je odluila da ga zameni unukom Brankom Polićem.

sequence-03.01-54-08-00.still018.jpg
Kurir Televizija 

Njena koleginica Stanojka Mitrović poznatija pod nadimkom Ćana najpre je uposlila supruga da joj zakazuje nastupe širom zemlje i sveta, a bisznis je proširila i na naslednika.

marko-bijelic--1.jpg
Pritnscreen/Instagram 

I sin muzičke dive Dragane Mirković Marko Bijelić je u njenom timu za koncerte.

rada.jpg
Printscreen 

Rada Manojlović poslednjih godinu dana sarađuje sa svojom sestrom Majom. Ona vodi brigu o njenim tezgama, ali i budžetu. 

2205-nemanja-nikolic.jpg
Nemanja Nikolić 

Aleksandra Prijović uspešno sarađuje sa životnim saputnikom Filipom Živojinovićem. Ona godinama ima menadžera Danijela Blaška Blažića, dok sve poslove oko produkcije, aranžmana pesama i plasmana odlučuje Filip.Njih dvoje su savršen tandem što se pokazalo kao uspešno.

Kurir TV STARS EP 395