Naš voditelj Ivan Gajić nedavno je proslavio rođendan na kom je okupio porodicu, prijatelje i dobar deo estrade. Međutim, malo je falilo da u jednom momentu ova proslava prođe.

Naime, dok je trajalo veselje, u momntu kada je Ivan zamišljao želju kod rođendanske torte, krenuli su efekti, veštački dim i prskalice, da bi u jednom trenutku reklamni pano pao na vatromet i počeo da gori. Brzom reakcijom gostiju izbegnut je ozbiljan problem, pa su se zvanice šalile na slavljenikov račun, da kad on slavi, sve mora da pršti i gori.

Privatna Arhiva Naš voditelj okupio na slavlju sam džet set.

Naš Ivan tradicionalno gala proslavom svake godine obeležava svoj rođendan, a da i to veče bude zaista za pamćenje potrudili su se i Jami, koja je došla sa ćerkom Lenom, Natalija i Sani Trik FX, Emir Lapsus, Nataša Aksentijević, Sadra Rešić, Ćira, Xander, Moda bend, Tijana Ajfon, Vesna Rivas, Zlata Petrović, Ljubica Njegomir, Sanja Stanković, Princ i drugi.

Naš voditelj napravio gala proslavu za rođendan,
Privatna Arhiva 

„Svake godine volim da okupim sebi drage ljude i proslavimo taj, meni bitan dan. Zbog mnogo obaveza koje svi imamo tokom godine, potrudim se da bar na jedan dan svi budemo skupa i proveselimo se. Zaista, tako i uvek bude.Volim da kažem da mi je taj rođedan i vežbanje za svadbu, ispraćaj u vojsku i sva ostala bitna dešavanja“, rekao nam je Ivan kroz
smeh.

 Bonus video:

Kurir televizija SRCE JE MOJE, VIOLINA, ŠTO JE DIRAŠ KADA NE ZNAŠ DA SVIRAŠ! Ksenija Knežević i Ivan Gajić razvalili pevanjem u emisiji