Emir Habibović i Darko Lazić napravili su pravi lom u klubu gde je muž Nadice Ademov, Damir slavio rođenje njihovog drugog deteta, sina Amela. 

Lazić je sinoć radio u klubu gde je pevačicin izabranik obeležio najvažniji dan u životu, rođenje naskednika, a njegov kolega Emir je pored ostalih prijatelja i rodbine bio gost na veselju. Ipak, on se latio mikrofona i otpevao nekoliko pesama u čast rođenja deteta koleginice.

collage copy.jpg
Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram 

 Ako je suditi po snimcima i fotografijama koje je podelio na društvenim krežama, atmosfera je bila uzavrela, i ostali gosti su nazdravljali lepim povodom.

Instagram/emirhabibovicofficial Emir Habibović zapevao na rođendanu ćerke Nadice Ademov

 Damir nije štedeo, već je muziku kitio sa apoenima od po 100, 200i 500 evra. Da je bilo veselo svedoči i to što Damir osmeh nije skidao sa lica, a lepe trenutke sa zabave je slao svopjoj lepšoj polovini koja je u porodilištu  sa naslednikom.

 Pevačica je na društvenim mrežama objavila i prvu fotografiju sina.

Emir Habibovic.jpg
Nemanja Nikolić Instagram/emirhabibovicofficial 

- Dobro nam došao sine, borcu moj! Ponosna sam na tebe! Najsrećnija i najispunjenija osoba sam na svetu. Hvala ti. Tvoja seka će biti ponosna što te ima", napisala je Nadica uz zajedničku fotografiju sa bebom.