Ana Radulović jedno je od zaštitnih lica Pinka, a prve simpatije je pokupila prilikom rada na RED televiziji kada je javnost imala prvi put prilike da je vidi i upozna.

ana-radulovic-22072024-0032.jpg
ATAIMAGES 
foto: ATAImages

Ana Radulović je rođena u Beogradu 22. Jula 1992. godine. Odrasla je sa majkom, medicinskom sestrom, i ocem, zaposlenim u državnoj firmi i bratom.

Nakon završetka srednje škole voditeljka je upisala ekonomiju, iako joj to nije bila strast. Nešto kasnije je postala i diplomirani ekonomista, te je sa uspehom završila ono što je započela.

Voditeljka je bila u braku 11 godina sa pevačem Mirčetom Radulovićem, a ljubavni par je odlučio nakon decenije ljubavi da se razvede.

screenshot-20240622-092750.jpg
Instagram 
foto: Instagram

Zbog lepote i manekenske građe uspešno se bavila modelingom, ali se tu nije zaustavila.

Ana se pre voditeljske karijere našla u nekoliko spotova kao što su “Ti me znaš” Srećka Krečara, “Sve moje ljubavi” Dženana Lončarevića, “Moj živote” Nenada Marinkovića Gastoza i mnogim drugim.

printscreen YT KO JE ANA RADULOVIĆ?! Danas je jedno od omiljenih TV lica i supruga pevača, a evo čime se bavila pre popularnosti i kamera
Ana je u emisiji "Pitam za druga" prikupila sve simpatije i postala jedno od omiljenih lica sa televizije, a vrhunac popularnosti dosegla je kada je počela da vodi "Elitu".

Danas važi za jednu od najlepših voditeljki i omiljeno TV lice, a njen Instagram broji preko 300.000 pratilaca.

Bonus video:

instagram/ana.radulovic Ana Radulović pokazala izvajano telo