Kao bomba je danas odjekunula vest da se voditeljka Pink televizije Ana Radulović razvodi od supruga Mirčeta Radulovića.

Ova informacija već neko vreme se spekuliše u čaršiji, ali su oni to dematovali krajem jula kada su se zajedno pojavili na njenom rođendanu. Tada je domaćica ružičaste televizije upriličila slavlje u jednom restoranu, a folker je pevao, veselio se i sve je delovalo da je u toj porodici u najboljem redu. 

ana-radulovic-22072024-0043.jpg
ATAIMAGES 

Tri meseca kasnije, odlučili su da stave tačku na zajednicu.

20230814-13-30-55ana-radulovic--ana.radulovic--instagram-photos-and-videos.jpg
Printskrin/Instagram 

U svojim intervjuima je govorila da ne misli da će je muž prevariti.

- Nikada. Naravno kad smo bili na početku veze bila je doza straha i ljubomore dok nisam stekla poverenje u njega.

Posebno joj je bilo nezgodno kada treba da se ljudima pravda zbog čega se u javnosti ne pojavljuje sa suprugom i ne objavljuje zajedničke fotografije na mrežama:

- Baš sam pričala sa jednom prijateljicom, baš me kritikuju kako ja ne izbacujem slike sa suprugom na Instagram. Iznenadila sam se skoro je bio jedan razvod u novinama i odna sam rekla: "Bože, kako razvod, izbacivali su slike stalno i izgledali su mi kao skladna i srećna porodica", žao mi je što su ljudi počeli da mere ljubav po slikama na Instagramu, i onda sam rekla: "Sad tek neću kačiti slike" - rekla je Radulovićeva bila za "Republiku".

Instagram/emirhabibovicofficial Emir Habibović zapevao na rođendanu ćerke Nadice Ademov